Subota, 12 lipnja, 2021

Poslanik SNSD-a htio da dokaže da u Skupštini izdaju račune, pa otkrio da poslužuju rakiju – iako je zabranjeno!

Nemojte propustiti

Stanivukoviću je u jednom momentu prišao poslanik Mazalica i dao mu fiskalni račun kao dokaz da se oni izdaju u restoranu.

Međutim ,SNSD-ov poslanik Srđan Mazalica je izazvao smijeh u parlamentu RS-a kada je u želji da dokaže kako se u skupštinskom restoranu izdaju fiskalni računi, donio poslaniku PDP Drašku Stanivukoviću račun na kojem je prikazan alkohol, čije točenje je inače zabranjeno u ovoj instituciji.

Priča o fiskalnim računima u parlamentu Srpske pokrenuta je još juče kada je Stanivuković tokom skupštinskog zasjedanja upitao ministarku finansija Republike Srpske Zoru Vidović zbog čega se u restoranu u toj instituciji oni ne izdaju.

Isto je ponovio i danas tokom rasprave na sjednici NSRS o zatvaranju objekata koji ne izdaju fiskalne račune. Stanivukoviću je u jednom momentu prišao poslanik Mazalica i dao mu fiskalni račun kao dokaz da se oni izdaju u restoranu.

– Šta je ovo?! – upitao je Stanivuković pokazujući na račun.

– U skupštinskom restoranu je zabranjeno točenje alkohola, a na ovom računu stoji rakija dunjevača, šljivovica i slično. Ovdje ima alkohola kao da ovdje borave pijanci – kazao je Stanivuković, što je izazvalo smijeh mnogih u skupštini.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Saudijska Arabija ni ove godine neće primati strane hadžije

60.000 ljudi iz te zemlje bit će primljeno na hodočašće, dok niko iz inostranstva neće biti primljen. Saudijska Arabija objavila...

Možda vas zanima i ovo