Srijeda, 26 siječnja, 2022

Poslao stotine prijava za posao: Pogledajte kako je 24-godišnjak potrošio posljednjih 1200 KM (Video)

Nemojte propustiti

Hiljade nezaposlenih provodi dane neumorno popunjavajući aplikacije za posao i smišljajući kreativan odgovor na pitanje “Koje su Vaše slabosti na radnom mjestu?”. Nakon bezupješnih prijava na nebrojeno mnogo oglasa, Adam Pacitti je potrošio posljednjih 500 funti (oko 1200 KM) na jumbo plakat putem kojeg traži posao.

jumbo

Nakon što je (neuspješno) poslao prijave za 250 različitih poslova, ovaj 24-godišnjak smislio je način kako da promovira sebe i svoje talente. Napravio je čak i internetsku stranicu, preko koje mu se potencijalni poslodavci mogu javiti, a na plakatu je napisao “Potrošio sam posljednjih 500 funti za ovaj oglas, molim vas dajte mi posao”.
Ovaj školovani mladi producent nada se da će na ovaj način dobiti posao u struci, prenosi doznajemo.com

-Imam dobru diplomu i radno iskustvo, ali drugi imaju više iskustva i bolji su kandidati od mene.
Svjestan je recesije, kaže, i toga da nigdje u svijetu situacija nije bajna što se tiče traženja posla. Nada se, ipak, da će u svom naumu uspjeti i da će potencijalni poslodavci u njemu vidjeti poduzetnog mladića.

Postao je i senzacija na Twitteru. ‘Nakon što sam objavio svoju stranicu, moj se status na Twitteru dijelio otprilike deset puta u sat vremena. Onda mi telefon nije prestajao zvoniti, a dijeljenja na Twitteru sad imam više od 7 hiljada. Nevjerojatno mi je drago što su ljudi vidjeli da je moja poruka drukčija od drugih i to odlučili podijeliti sa svima’, kazao je Adam.

Njegovi se jumbo plakati nalaze u Londonu, jer Adam smatra kako se tamo nalazi najviše poslova i najviše poslodavaca te da je najveća vjerojatnost kako će se u tome milijunskom gradu naći netko tko će ga i zaposliti.

Više s weba

Izdvajamo

Austrijski “Heute”: Niko ne donosi više korone od Bosanaca

Dobra vijest je, piše Heute, što su se slučajevi zaraženih koronom među putnicima koji se vraćaju iz gotovo svih...

Možda vas zanima i ovo