Subota, 4 prosinca, 2021

Poslije duže vremena Konzum vraća Ditu u Sarajevo

Nemojte propustiti

Za sada se ovi proizvodi mogu kupiti u Sarajevu, u prodavnicama u Ložioničkoj 16, BBI centru i Dobrinji, a čim Dita bude imala nove količine Konzum će ih otkupiti i plasirati u svim prodavnica

Proizvodi Fabrike deterdženata DitaTuzla od jučer su dostupni na policama Konzuma, najvećeg maloprodajnog lanca u BiH. Za sada seovi proizvodi mogu kupitiu Sarajevu, u Konzumovim prodavnicama u Ložioničkoj 16,BBI centru i Dobrinji, a čim Dita bude imala nove količine Konzum će ih otkupiti i plasirati na police svih prodavnica širom BiH.

„Ono što smo obećali ispunili smo. Podržali smo radnike Dite da pokrenu proizvodnju i otkupili smo količinu proizvoda koju su bili u mogućnosti u ovom kratkom roku da nam isporuče. Ovo je samo početak uspješne i dugoročne saradnje koja će rezultirati širenjem proizvodnje i palete proizvoda koju ćemo od Dite otkupljivati u budućnosti. Na ovaj način, zajedno jačamo ekonomiju i otvaramo nova radna mjesta i ono što je najvažnije, omogućavamo našim kupcima da kupuju kvalitetne domaće proizvode“, istakao je Adnan Šteta, izvršni direktor Konzuma, te dodao da radnici Dite mogu računati i na finansijsku pomoć Konzuma u ciljuunaprijeđenja proizvodnje i proširenja proizvodnih kapaciteta.

podržimo ditu2

Radnici i rukovodstvo Dite na Konzum mogu računati u svakom pogledu. Osim otkupa proizvoda, predstavnici Konzuma jučer su radnicima Dite doniralii 50 paketa s osnovnim prehrambenim artiklima.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Emir Suljagić objavio dokument iz vremena agresije na BiH: “To je vojska koju Dodik želi da obnovi”

"Likvidiran je ustaša iz Srebrenice...", "Likvidirano je pet balija..." To je "vojska" koju Dodik želi da obnovi - napisao...

Možda vas zanima i ovo