Četvrtak, 20 siječnja, 2022

Posljedice nevremena: Bez struje više naselja u Bijeljini

Nemojte propustiti

Nekoliko bijeljinskih sela, te dijelovi Ugljevika i Bratunca nakon jučerašnjeg olujnog nevremena ostali su bez struje, saopšteno je iz Elektro-Bijeljine. Od jučer, od 17.00 sati, bez struje su dijelovi Batkovića, Crnjelova, Obarske, Dvorova, Graca, Vršana, Suvog Polja, Zagona i Srednje Čađavice, kao i dio Ugljevika i Bratunca.

Foto: IlustracijaRedovno snabdijevanje eleketričnom energijom biće nastavljeno nakon otklanjanja kvarova u tim mjestima, navode iz “Elektro-Bijeljine”.
 
Iz bijeljinskog preduzeća Vodovod i kanalizacija saopšteno je da, zbog popravke kvarova na vodovodnoj mreži, vode neće biti od 9.00 do 10.00 sati u Karađorđevoj ulici, od 10.00 do 12.00 časova u Semberskoj ulici u Dvorovima, od 10.00 do 13.00 sati u Ulici Braće Lazić u Janji i u Ulici Raje Baničića u Bijeljini.
 
Zbog priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, od 10.00 do 12.00 sati, vode neće biti u Ulici Prvog maja, a zbog radova na izgradnji gradske kanalizacije, od 9.00 do 18.00 sati dolazit će do povremenih prekida u vodosnabdijevanju u Ulici Kneza Miloša.

 

(Bh-index)

Više s weba

Izdvajamo

CIK će opet od Ministarstva finansija BiH tražiti novac za izbore

Centralna izborna komisija BiH ovim putem želi informirati javnost u Bosni i Hercegovini da Ministarstvo finansija i trezora BiH...

Možda vas zanima i ovo