Subota, 16 listopada, 2021

Posljednja poruka djevojke koja se bacila u smrt: Previše je ovo za mene, ne mogu da podnesem…

Nemojte propustiti

djevojka-

Život je tako jadan posljednjih nekoliko dana. Želim da zaboravim sve, da kontrolišem svoja osjećanja, a ne da plačem svake noći. Ali ja ne mogu to da uradim, ne umijem. Previše je ovo za mene, ne mogu da podnesem – napisala je kao komentar na jednu od fotografija koju je objavila

Upravo na ovoj društvenoj mreži je dvije nedjelje prije samog čina objavljivala fotografije i komentare koji su ukazivali da je planirala da se ubije.

– Život je tako jadan posljednjih nekoliko dana. Želim da zaboravim sve, da kontrolišem svoja osjećanja, a ne da plačem svake noći. Ali ja ne mogu to a uradim, ne umijem. Previše je ovo za mene, ne mogu da podnesem – napisala je kao komentar na jednu od fotografija koju je objavila.

Povremeno bi na Instagramu objavila po neku fotografiju kojom poručuje koliko teško podnosi raskid, objašnjavajući kako pati, ne jede, ne spava, već samo plače.

samoubistvo-670x660

Uznemirujući kadar njenih stvari kako gore na krevetu spavaće sobe nije izazvao ništa veće reakcije od prethodnih fotografija, iako je poruka glasila “Neka gori, neka sve odleti kao pepeo”.

Pratioci njenog profila na Instagramu bi napisali tek po neku riječ utjehe i razumijevanja, ali izgleda da niko sumnjao na konačni ishod.

Najteže je prihvatala činjenicu da joj je bivši dečko izgovarao laži, obećavajući joj stvari koje nije bio u stanju da ispuni.

Govorila je da je izlazila i sa ljepšima i bogatijima, ali niko nije mogao da zamijeni njegovo mjesto.

– Nisam očekivala da ćeš me prevariti, ali te i dalje volim – napisala je uz fotografiju mladića, koji vjerovatno nije ni sanjao kakve posljedice će ostaviti njegova odluka da okonča njihovu vezu.

– Ja ovo ne mogu da zaboravim. Nikada ne mogu da zaboravim, osim ako umrem – opraštala se.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vasković “masakrirao” Dodika: Gori si od svake pandemije, najveće si prokletstvo srpskog naroda u posljednjih 100 godina

- Ti si najveći neprijatelj Srba; Neprijatelj No 1! Gori od svakog srpskog neprijatelja u zadnjih 100 godina. Ti...

Možda vas zanima i ovo