Ponedjeljak, 20 rujna, 2021

Posljednji put viđen 16. januara: Miki razgovarao s bratom i od tada mu se gubi svaki trag

Nemojte propustiti

Pripadnici Policijske uprave Foča tragaju za pedesettrogodišnjim Milivojem Radulovićem “Mikijem” iz Višegrada koji je posljednji put viđen 16. januara.

Branivoje Radulović, Milivojev brat, prijavio je Policijskoj stanici Višegrad 20. januara da je 3. januara posljednji put telefonom razgovarao sa bratom, te da mu od tada nije dostupan, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Milivoje je posljednji put viđen 16. januara u višegradskom neselju Garča.

Visok je 1,72 metra, proćelav, sijede kose i smeđih očiju. Na sebi je imao crnu jaknu sa kapuljačom, crne farmerice i žute gojzerice. Kod sebe je imao dokumenta i manju sumu novca.

Policijska uprava Foča moli građane da, ukoliko vide nestalog ili dođu do bilo kakvih saznanja koja mogu doprinijeti njegovom pronalasku, prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj telefona 122.

Milivoje Radulović rođen je 1965. godine u Visokom, a stanovao je u kolektivnom centru Nezuci. Nije bio sklon problemima, samac je i nezaposlen. Bavio se različitim poslovima, od moleraja do prodaje satova i nakita.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Ovo su pravila za ulazak državljana Bosne i Hercegovine u Njemačku

Ukoliko niste vakcinisani možete ući u Njemačku samo u posebnim slučajevima. Preduvjet je tzv. apsolutna potreba. Od nedjelje, 12. septembra...

Možda vas zanima i ovo