Utorak, 15 lipnja, 2021

Poslovnica VGT-a u Visokom na novoj adresi

Nemojte propustiti

Foto: A. Juko
Foto: A. Juko

Simboličnim presjecanjem vrpce zvanično je otvoren novi prostor poslovnice VGT osiguranja u Visokom, koja je smještena u ulici Aleja Šehida Resula.

Uvažavajući potrebe sve većeg broja klijenata, VGT osiguranje otvaranjem novog, modernog poslovnog prostora, nudi mogućnost bržeg i efikasnijeg obavljanja svih usluga osiguranja.

“Visoko je strateški vrlo važno područje našeg djelovanja i bila nam je želja da u budućnosti u našem gradu kao mjestu gdje je nastalo VGT osiguranje, poslujemo u modernom, efikasnom i klijentima pristupačnom poslovnom ambijentu kakav je ovaj prostor u Aleji. Iskreno se nadam da ćemo u novoj poslovnici, kao što smo i do sada, uspješno odgovoriti na sve zahtjeve naših klijenata kao i na potrebe tržišta osiguranja“, istakao je Fahrudin Trebo, direktor Filijale Visoko.

DSC_7921

VGT osiguranje po tradiciji svoj uspjeh dijeli sa lokalnom zajednicom i njenim građanima kroz društveno odgovorno djelovanje. Povodom današnje svečanosti i budućih uspješnih rezultata uručena je poklon polica osiguranja od nezgode za uposlenike Profesionalne Vatrogasne jedinice Visoko.

Otvaranje novog prostora ujedno je i nastavak poslovne strategije razvoja VGT-a kao domaćeg osiguravajućeg društva koje ove godine obilježava 20 godina uspješnog rada i poslovanja.

VGT osiguranje čine ured Centrale u Visokom, osam filijala (Sarajevo, Zenica, Travnik, Bihać, Mostar, Tuzla, Banja Luka i Visoko) poslovnice na 80 lokacija i preko 230 zaposlenih.

Radno vrijeme poslovnice Aleja bit će od ponedjeljka do petka od 7.30 do 15:30. Kontakt telefon Filijale Visoko 730 809.

DSC_7911 DSC_7917

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Nije mu ostala dužna: Gorica Dodik pozvala Draška Stanivukovića i rekla mu šta će mu dozvoliti da uradi

- Da ne tuguješ, pozivam te sutra da dođeš i staviš traku i napraviš set fotografija, ako treba i...

Možda vas zanima i ovo