Utorak, 15 lipnja, 2021

Poslušala očev savjet: Ilda Šaulić donijela važnu odluku

Nemojte propustiti

– Šaban joj je uvijek govorio da mora biti profesionalac i da je njen posao uveseljavati druge čak i kad njoj nije do zabave.

Pjevačica Ilda Šaulić, kćerka legendarnog Šabana Šaulića, riješila se vratiti na muzičku scenu, prenosi “Alo!”.

Ona čvrsto vjeruje da će joj pjesma pomoći lakše se izboriti s gubitkom oca, koji je i sam do posljednjeg dana svog života pjevao.

– Šaban joj je uvijek govorio da mora biti profesionalac i da je njen posao uveseljavati druge čak i kad njoj nije do zabave. Da će joj pjesma pomoći prebroditi i najveće tuge te da je ona uvijek lijek – ispričao je izvor za “Alo”.

Kako kaže, od nečega se mora i živjeti te je to još jedan od razloga da uzme mikrofon u ruke.

– Kao i u ostalim profesijama, kada izgubite nekog bliskog, morate raditi. Idete na posao, a u sebi patite. Ta bol neće proći ni za mjesec ni za godinu, ali se mora raditi i zaraditi za hljeb – kazao je izvor.

Kako kaže, odluku da se vrati na muzičku scenu nije donijela sama i naprečac. U tome joj je pomogao suprug Bojan, ali ju je podržala i cijela porodica Šaulić.

Ilda bi već narednog mjeseca trebala imati svoj prvi nastup, a onda će, kako vjeruju, sve biti lakše.

– Prvi nastup će biti najteži i najemotivniji. Kad njega prebrodi, sve će biti lakše. Također, postoji velika šansa da Ilda uskoro uđe u studio i snimi novu pjesmu posvećenu ocu – kazao je izvor.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Nije mu ostala dužna: Gorica Dodik pozvala Draška Stanivukovića i rekla mu šta će mu dozvoliti da uradi

- Da ne tuguješ, pozivam te sutra da dođeš i staviš traku i napraviš set fotografija, ako treba i...

Možda vas zanima i ovo