Utorak, 22 lipnja, 2021

Postoji mnoštvo stranica za ovaj ‘biznis’: Za jednu noć se nudi i do 3.000 maraka!

Nemojte propustiti

Elitna prostitucija u Bosni i Hercegovini i regionu cvjeta i obrće ogroman novac. I, što je najzanimljivije, sve je raširenija i muška elitna prostitucija.

Na internetu je mnoštvo stranica namijenjenih za ovaj ‘biznis’ svjetskih razmjera, piše “Avaz.ba”.

– Možemo odmah u krevet i tamo do jutra da ostanemo. Mogu da povedem i drugaricu, sve to skupa koštaće te 400 eura – kazala je jedna od djevojaka koju je kontaktirao Avaz sa profila pod imenom Emanuela.

Cijena za sat vremena klasičnog ponuđen je na stranici i košta 100 eura, dok su cjelodnevna pratnja i druženja 1.500 eura.

– U opisu profila piše da sam biseksualka, da i žene dolaze u obzir. Radim masažu, izvodim striptiz, lap dance, francuski poljubac, analni i oralni seks. Cijeli dan druženja je 1.000 eura – piše na Klarinom profilu.

Nude i do 3.000 KM za noć

Jedna od najpopularnijih Sarajki na Instagramu Bisera Arnautović, koji ima više od 100.000 pratilaca, u izjavi za Avaz kaže da svakodnevno prima ponude ovog tipa. Kaže da to nju ne zanima i da je sve to posljedica poremećenih vrijednosti.

– Muškarci misle da sve mogu kupiti novcem. Ženu ne možeš kupiti, ženu moraš osvojiti. Krive su djevojke koje za silikone prodaju svoje tijelo. Mene to ne zanima, ja sam prirodna. Silikoni su najveće zlo. Nikad se ne bih prodala – kaže Arnautović.
Otkriva da je bilo ponuda i do 3.000 maraka za noć.

– Prije dva dana sam dobila poruku u kojoj me jedan od pratilaca pita da li sam ja kurva. Zašto? Zato što imam fotografije u kupaćem kostimu? Zato što se slikam u krevetu? Sve je poremećeno i izgubilo smisao – kaže ona.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Turković i Kurz u Beču: Najavljeno milion vakcina za Zapadni Balkan

- Kancelaru sam rekla da smo zahvalni smo što se ta saradnja nastavlja, jer se i borba protiv pandemije...

Možda vas zanima i ovo