Srijeda, 4 listopada, 2023

Potresna poruka: Oglasila se sestra preminule porodilje Azre Bećirspahić

Preporučeno

Zbog smrti Azre Bećirspahić putem društvenih mreža oglasile su se i druge porodilje, koje su ukazale na loše uslove i odnos medicinskog osoblja u Kantonalnoj bolnici u Bihaću, pozivajući i na održavanje protesta.

U bihaćkoj Kantonalnoj bolnici “Dr Irfan Ljubijankić” prije pet dana preminula je mlada porodilja Azra Bećirspahić, ali i njena nerođena beba. Iako su iz bolnice tvrdili da su učinili sve što su mogli, Tužilaštvo USK je ipak otvorilo slučaj, kako bi se ustanovilo zbog čega je preminula jedna mlada žena.

Upravo se čita:  U entitetu RS sutra Dan žalosti zbog ''tragičnih dešavanja na Kosovu''

Povodom smrti Azre Bećirspahić putem društvenih mreža potresnom porukom oglasila se i njena sestra Asmira Čakar.

– Nakon nemilih događaja osjećam potrebu da se obratim ovim putem, nadajući se da će ovaj post stići do onih koji su bili svjedoci zločina koji je učinjen mojoj sestri.

Moja Azra je imala posve normalnu i urednu trudnoću od samog početka, išla redovno na preglede i kontrole i sve je bilo u redu.

Upravo se čita:  Ovo je mladić koji je sinoć stradao u saobraćajnoj nesreći: Aziz je imao samo 24 godine. S njim u autu su bila još trojica mladića

Bila je mlada, jaka i zdrava do zadnjih trenutaka. Kako su onda oni kojim je bila povjerena tu kobnu noć uspjeli da unište nekog ko je do zadnjeg bio primjer zdravlja i mladosti?! Kako spavate noću kada na savjesti nosite dva nedužna stvorenja? Moju Azru ništa ne može vratiti, ali ona je svojim postojanjem zaslužila da pravda bude zadovoljena, napisala je Asmira.

Upravo se čita:  U Sarajevu opljačkana Svetlana Cenić: Evo šta je poručila kradljivcima

Zbog smrti Azre Bećirspahić putem društvenih mreža oglasile su se i druge porodilje, koje su ukazale na loše uslove i odnos medicinskog osoblja u Kantonalnoj bolnici u Bihaću, pozivajući i na održavanje protesta.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Novi otkazi: Ledo gasi proizvodnju u BiH, bez posla ostaju 52 radnika

Nakon najava da Ledo gasi proizvodnju u BiH, stigla je i zvanična potvrda te informacije koju prenosi Biznisinfo. “Nakon pažljivog...

Možda vas zanima i ovo