Četvrtak, 7 srpnja, 2022

Potresna priča: Ima 21 godinu, umire od raka, sa svijetom je podijelila svoje posljednje želje (Video)

Nemojte propustiti

Prije nekoliko mjeseci mlada Stephanie Knight, koja od 17 godine boluje od raka, ostala je bez noge, a doktori su joj rekli kako joj ne mogu spasiti život, ali joj ga lijekovima mogu produžiti.

stephanie knight

Ona je, ipak, odlučila sastaviti listu želja te je sa svijetom podijelila što bi još htjela učiniti u to malo preostalog vremena.

-Stephanie je prekrasna osoba. Mislim da bi njoj više značilo da mi imamo lijepa sjećanja na nju nego da se sama provede, ispričala je njena 31-godišnja sestra Rachel Cross.

Stephanie je 2009. dijagnosticiran tumor veličine teniske loptice na stražnjem dijelu zdjelice. Nakon toga je prošla brojne hemoterapije, no rak se stalno vraćao. Prošle godine u oktobru odstranili su joj desnu nogu i dio zdjelice, ali tumor se ipak vratio.

– Htjela bi izlaziti i zabavljati se. To sam propustila, a na kraju dana ja sam samo obična tinejdžerca. Sanjam i o vjenčanju. Znam da se nikada neću udati, ali htjela bi isprobati vjenčanicu i osjećati se kao princeza makar na jedan dan, rekla je Stephanie.

(Net.hr)

 

Interesantno za vas

Izdvajamo

Jako nevrijeme praćeno gradom napravilo haos: “Led je pobio sve što sam zasijao”

Mještanin Podromanije Radomir Ponjarac rekao je da je grad u ovom selu prekrio puteve i zabijelio se na imanjima. Olujno...

Možda vas zanima i ovo