Subota, 25 rujna, 2021

Potresna životna priča Jasmine koju je nasmrt izbo ljubavnik

Autor:Blic

Nemojte propustiti

SRBIJA – Komšije iz njihovog rodnog sela, nakon što je objelodanjena vijest o ubistvu i pokušaju samoubistva, ostale su šokirane jer, kako su ispričali, Radovana poznaju u potpuno drugačijem svjetlu.

Jasmina L. koju je u kući u Bariču kako se sumnja nasmrt izbo ljubavnik Radovan R, imala je tužnu sudbinu.

Otac je, još dok je bila djevojka, pratkično oženio sinom čovjeka kom je dugovao novac. – Jasmina je bila najljepša u našem kraju. Imala je momka sa kojim se zabavljala u mladosti. Međutim, otac je upao u finansijske probleme i počeo je da pozajmljuje novac od porodice L. iz susjednog sela Draginja – ispričali su za Blic poznanici njene porodice.

Vidjevši da nema novca da namiri dug prema toj porodici, Jasminin otac je odlučio da umjesto para, da svoju kćerku.

– Oni su se dogovorili da se Jasmina uda za sina tog L. od kog je njen otac pozajmljivao pare. Bila je jako nesrećna u tom braku jer se nije udala za čovjeka za kog je htjela. Tražila je ljubav, pažnju i najvjerovatnije je tako srela i Radovana u svom rodnom selu – priča izvor, prenosi Blic.

Radovan je bio porodičan čovjek, uprkos tome što se po selu pričao da je bio sklon avantuarama sa ženama. Živio je sa suprugom i sa djecom, ali nakon što je upoznao Jasminu, otišao je od kuće.

Slična je i Jasminina sudbina. Ona je živjela sa suprugom kog joj je praktično nametnuo otac, nesrećna. U rodnom selu je upoznala Radovana i počela sa njim da se viđa.

– Prije oko mjesec, dva, njih dvoje su počeli i da žive zajedno. Ona je zaposlena u Kliničkom centru Srbije, a on je radio u opštini kao referent za javne nabavke. Međutim, Jasmina se izgleda predomislila i vratila se suprugu. Radovan po svemu sudeći nije mogao da se pomiri sa tim pa ju je ubio – pričaju upućeni.

Radovan se tako juče predveče automobilom odvezao do kuće u Bariču u kojoj je Jasmina živjela. Uz pomoć merdevina se popeo do terase, preskočio ogradu i ušao u sobu. Dohvatio je nož i poslije kraće rasprave je nasmrt izbo.

Zatim se, prema nezvaničnim informacijama, automobilom odvezao natrag u Šabac gdje je pokušao da izvrši samoubistvo. Pošto su ga spriječili u tome, ispričao je policajcima da je ubio Jasminu u Bariču.

Komšije iz njihovog rodnog sela, nakon što je objelodanjena vijest o ubistvu i pokušaju samoubistva, ostale su šokirane jer, kako su ispričali, Radovana poznaju u potpuno drugačijem svjetlu.

– On je oduvijek bio fini, uglađeni gospodin. Prosto je nevjerovatno da je kadar da tako nešto učini… – komentarisalo se u komšiluku.

Među susjedima se moglo čuti da je i Radovan, makar na prvi pogled, bio porodičan čovjek, živio je sa suprugom sa kojom je imao djecu. Zbog Jasmine je napustio porodični dom, ali se, prema nezvaničnim informacijama, nije formalno razveo.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U BiH počinje EUFOR-ova vježba ‘Brzi odgovor 2021’

Tokom vježbe bit će izvršena provjera vojnika prema različitim scenarijima kako bi se ispitala njihova reakcija i utvrdilo da...

Možda vas zanima i ovo