Utorak, 18 svibnja, 2021

POTRESNE FOTOGRAFIJE – Alipašino Polje: Starica usred dana opljačkana i povrijeđena

Nemojte propustiti

Jučer je u sarajevskom naselju Alipašino Polje usred dana napadnuta i opljačkana 73-godišnja žena, koja je zajedno sa unukom prolazila kroz B fazu, između Pošte i Lutrije BiH, javila je čitatelja Bh-index portala (ime i prezime poznato redakciji), koja je bila svjedok događaja.

Foto: Čitateljka Bh-index portala
Foto: Čitateljka Bh-index portala

“Starija gospođa je prolazila sa unukom prometnim putem u tom dijelu naselja. Nepoznati momak joj je utuđio torbu i gurnio je na cestu. Gospođa je pala i zadobila teške povrede glave. Gospođina unauka je vrištala i zvala upomoć. Prišli smo i pozvali Hitnu pomoć a došla je i policija”, kazala je čitateljka za naš portal.

Gospođa je smještena u vozilo Hitne pomoći i odvezena je KUM, dok je unuka otišla kod prve komšinice.

alipasino1 copy

“Ovim putem želim da obavijestim javnost da u ovim situacijama budu kolegijalni i dođu u pomoć,  a ne kad već svi budu tu”, poručila je naša čitateljica, ističući da je prva pritekla u pomoć, dok je većina posmatrala iz svojih prostorija šta se dešava i da su ostali prišli tek nakon dolaska Hitne pomoći.

alipasino3 copy

Iz MUP-a Kantona Sarajevo je potvrđeno da je na Trgu ZAVNOBiH-a bb starija ženska osoba bila žrtva razbojništva. Napadač je još uvijek nepoznat, kao i suma otuđenog novca.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sjećate li se vatrene Ruslane? Upravo je proslavila 47. rođendan, evo kako danas izgleda

Skoro svi se sjećamo predstavnice Ukrajine, vatrene Ruslane, koja je pobijedila na Evroviziji u Istanbulu 2004. godine. Ruslana danas ima...

Možda vas zanima i ovo