Subota, 15 svibnja, 2021

Potresne fotografije: Zbog silikona ostala bez ruku i nogu

Nemojte propustiti

Ejpril Braun (46) iz Kalifornije amputirali su obe ruke i noge nakon što je poslije ugrađivanja silikona u zadnjicu zadobila opasnu alergiju koja joj je ugrozila život.

ejpril1

Ona je otišla kod nelicenciranog doktora koji joj je ubrizgao silikone, nakon čega je Ejpril dobila jaku alergiju na implantante.

Alergija je bila toliko opasna da su Ejpril po dolasku kod ljekara morali da amputiraju obje ruke i noge da bi je spasili.

– Još u školi su me zadirkivali zbog malih grudi i zadnjice, pa sam odlučila da promenim svoje telo – kaže Ejpril.

Ova 46-godišnja majka dvoje djece tvrdi da zapravo nije ni dobila silikone već joj je ubrizgano sredstvo za plombiranje, a tretman je platila 650 funti.

– Nakon imputacije plakala sam danma. Sada sam bolje. Neću tužiti hirurga, i moram da krenem dalje – rekla je Ejpri.

ejpril2

Interesantno je da ova žena uopšte ne želi da otkrije ima hirurga koji joj je ubrizgao silikone, jer je kako kaže za sve najviše krvia ona, odnosno činjenica da nije imala dovoljno samopouzdanja, prenosi The Sun.

Ejpril danas drži motivacione govore, jer smatra da je njena dužnost da svim devojkama skrene pažnju da budu opreznije sa svojim zdravljem.

(Trojka.rs)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Vojne trupe s različitih strana krstare BiH, Dodiku će trebati više od 30.000 vojnika ‘partije’ kako bi blokirao Amerikance da ne dođu do Manjače...

Iako je Manjača od Trebinja udaljena oko 400 kilometara, trupe NATO-a krstare cijelom zemljom, pa su jutros i na...

Možda vas zanima i ovo