Četvrtak, 21 listopada, 2021

Potresno pismo Norine majke: “Nora je otišla tamo gdje je ništa ne boli….”

Nemojte propustiti

Majka malene Nore Šitum Đana objavila je dirljivu poruku kojom se oprašta od svoje Nore Fore, strašnog lava. U poruci je napisala da je Nora u 5.20 sati po našem vremenu odlučila sklopiti oči i otići tamo gdje je ništa ne boli… Poruku mame Đane Atanasovske donosimo u cijelosti:

nora-mama

“Dragi prijatelji,

Noćas u 00:20, ili 05:20 po našem vremenu, naš je strašni lav odlučio sklopiti oči i odmoriti. Bilo je dosta i bilo je previše. Kad je njoj bilo dosta, onda znate da je stvarno bilo DOSTA!

Otišla je tamo gdje je ništa ne boli, gdje je niko ne bode i gdje nema ni gljivica, ni leukemije ni patnje. Bili smo s njom do zadnjeg trenutka. Otišla je mirno i spokojno. Prelijepa kao i uvijek. S dugim trepavicama i najslađim majčinim obraščićima…baš kao da spava. Jer ona je samo htjela konačno leći i zaspati, uz svoje tatu i mamu, i da nam niko drugi ne smeta. Pogotovo ne tamo neki doktori s iglama i tabletama.

Pleše negdje moja princeza, sretna i slobodna! Čuva nas i gleda! Naučila nas je što je ljubav. Promijenila nam je život.

Neće biti lako bez nje, ali ona će zapravo uvijek biti tu…

Imam jednu ranu na srcu koja jako boli. Ali svaki put kad zaboli, sjeti me ko je unutra. Kao prije šest godina kad me je lupala u stomaku.

Volimo vas i hvala vam na bezuvjetnoj i nesebičnoj podršci sve ovo vrijeme!

Nora u srcu 🙂

P.S. nadam se da je nebo dovoljno veliko za njenu energiju i hiperaktivnost. Ovdje nije imala dovoljno prostora :-)!”

(24sata.hr)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

AccuWeather objavio veliku prognozu: Evo kakva nas zima očekuje ove godine

Očekuje se da će temperature ove zime u većem dijelu južne Evrope ostati prosječne. Ali, temperature u dijelovima Italije,...

Možda vas zanima i ovo