Subota, 18 rujna, 2021

Potvrđeno: Nema salmonele u Vegeti

Nemojte propustiti

Nakon što su akreditirani hrvatski laboratoriji Euroinspekt Croatiakontrola d.o.o. i Nastavni zavod za javno zdravstvo ”Dr. Andrija Štampar”, većutvrdili odsutnostbakterije Salmonella spp. u Vegeti, danas je Podravka d.d. zaprimila i dodatne rezultate analiza serija Vegete koje su bile u postupku povlačenja.

Analize su zaprimljene od ovlaštenog EU laboratorija Eurofins Lebensmittelanalytik Österreich GmbH, njemačkog ovlaštenog laboratorija Dr. Böhm i Hrvatskog veterinarskog instituta Zagreb – nacionalnog referentnog laboratorija za određivanje Salmonelle spp.

Svi gore navedeni ovlašteni laboratoriji su utvrdili odsutnost bakterije Salmonella spp. nakon analize proizvoda iz serija Vegete koja je bila u postupku povlačenja s tržišta i time je potvrđena zdravstvena ispravnost tih serija proizvoda Vegete na tržištima.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Cerić pozvao Bošnjake da se ujedine: “Ako je predsjednik Alija morao sjediti za istim stolom sa Karadžićem, zašto dojučerašnji partijski i kućni prijatelji ne...

U jeku aktuelnih političkih previranja u našoj državi, dr. Cerić je prokomentirao dešavanja, te pozvao Bošnjake- Bosance da se...

Možda vas zanima i ovo