Nedjelja, 1 kolovoza, 2021

Povodom tetovaže Ognjena Vranješa oglasio se i selektor Baždarević

Nemojte propustiti

Reprezentativac BiH, Banjalučanin Ognjen Vranješ, pojavio se na okupljanju Zmajeva sa tetovažom u obliku granica Republike Srpske na desnoj ruci i odmah “zapalio” društvene mreže.

Velika većina komentara odnosi se na to da fudbaler ponikao u Borcu mora odmah da napusti reprezentaciju.

Defanzivac turskog Gazijantepspora, koji je nosio dres BiH i na Svjetskom prvenstvu u Brazilu prošle godine, jučer se nije javljao na pozive, ali je u njegovu odbranu stao selektor Mehmed Baždarević, piše Glas Srpske.

Čovjek koji je od juče pod velikim pritiskom i kojem uglavnom bijesni navijači iz FBiH poručuju da odmah Vranješa odstrani iz reprezentacije zbog “nepoštovanja države čiji dres nosi” spušta loptu na zemlju i odgovara da ga interesuje samo ono što se dešava na terenu.

– Vranješ je primjer pravog profesionalca na terenu. Sve ostalo za mene nije važno, bitno mi je da se dobro pripremimo i da savladamo Izrael u ključnoj utakmici kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo. Ukoliko vas zanima nešto u vezi sa taktikom i onim što se odnosi na igru, mogu da vam odgovorim, a za sve ostalo više nemam komentar – rekao je Baždarević.

Vranješ je uz Zvjezdana Misimovića posljednjih godina najstandardniji reprezentativac BiH iz Republike Srpske i nikada do sada nije imao problema sa navijačima ni selektorima, koji su u njemu vidjeli pouzdanog defanzivca spremnog da ispuni sve zadatke.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sarajevo: Za dva dana utrošeno samo 4.100 vakcina, a toliko je bilo planirano po jednom danu

Iako se očekivalo da će odziv građana biti daleko veći, naročito zbog kritika vlastima što nema vakcina i sporog...

Možda vas zanima i ovo