Četvrtak, 13 svibnja, 2021

Jutros u prostorijama CJB Banja Luka izbio požar

Nemojte propustiti

Jutros oko 8.30 časova izbio je požar u zgradi CJB Banjaluka.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Saznajemo da je požar izbio u pritvorskoj jedinici, a da ga je podmetnuo jedan od pritvorenika. Prema riječima zaposlenih, zgrada je bila puna dima.

Željko Vulić podmetnuo je jutros požar u pritvorskim prostorijama u zgradi Centra javne bezbjednosti Banjaluka, rečeno je u policiji Republike Srpske.

Vulić već duže vrijeme vodi spor s Milom Radišićem, čiji “Grand trade” je investitor zgrade koja se gradi neposredno uz Vulićevo imanje.

Iz policije, uz navođenje inicijala, navode da je Ž. V. jutros oko 7.40 sati lišen slobode od policijskih službenika Policijske stanice Banjaluka – Centar i da je smješten u navedenu prostoriju za zadržavanje.

U požaru je nastupila materijalna šteta u navedenoj prostoriji, a nije bilo povrijeđenih.

U toku je vršenje uviđaja, a o ovom događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se izvrši kriminalistička obrada nad Ž.V., na okolnosti počinjenog krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti.

Slobodan Vulić, sin Željka Vulića, izjavio je novinarima da je policija jutros oko 7.00 sati došla u njihov posjed, čiji prilazni put je ‘branila’ njegova porodica nakon što su bageri krenuli da ruše prilazni put njihovom imanju.

On kaže da su samo branili svoje dvorište te da je na licu mjesta bilo oko desetak policajaca.

Po zadnjim informacijama koje ima Slobodan, njegov otac Željko prebačen je iz policije u Klinički centar Banjaluka.

(Fena)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Obolio od tri različite bolesti nakon jednog ujeda krpelja

Testovi su pokazali da boluje od anemije, trombocitopenije, a ljekari su ustanovili i akutno otkazivanje bubrega i potencijalno oštećenje...

Možda vas zanima i ovo