Utorak, 18 svibnja, 2021

Poznat i njegov identitet: Nakon saobraćajne nesreće 25-godišnjak priključen na aparate

Nemojte propustiti

Mladići su zadobili povrede u saobraćajnoj nesreći u mjestu Povelič oko 3.00 časa kada je vozilo “micubiši”, kojim je upravljao A.P. sletjelo sa kolovoza.

Dvadesetpetogodišnji A.P. iz Srpca zadobio je povrede glave i vrata u saobraćajnoj nezgodi mjestu Povelič i priključen je na aparate za mehaničku ventilaciju, dok je drugi povrijeđeni mladić M.L. /25/ operativno zbrinut i stabilnog je zdravstvenog stanja, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske.

Iz UKC-a navode da je A.P. zbrinut na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje i da su sve dalje prognoze krajnje neizvjesne.

Dežurni ljekar Siniša Mirković rekao je da je A.P. dovezen u UKC u politraumatizovanom stanju sa vodećom povredom glave i vrata.

Pacijent M.L. nalazi se na daljoj opservaciji u Urgentnom centru, a u UKC je dovezen u politraumatizovanom stanju sa vodećom povredom abdomena, rekao je dežurni ljekara Urgentnog centra Zoran Malušić.

Povrijeđeni mladići dovezeni su jutros oko 4.40 časa u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske sanitetskim vozilom Doma zdravlja Banjaluka.

Mladići su povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći u mjestu Povelič oko 3.00 časa kada je vozilo “micubiši”, kojim je upravljao A.P. sletjelo sa kolovoza.

Uviđaj su obavili policijski službenici Policijske stanice Srbac, a o svemu je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o 25-godišnjim mladićima Aleksandru Petkoviću i Marku Laziću, obojica iz Srpca.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sjećate li se vatrene Ruslane? Upravo je proslavila 47. rođendan, evo kako danas izgleda

Skoro svi se sjećamo predstavnice Ukrajine, vatrene Ruslane, koja je pobijedila na Evroviziji u Istanbulu 2004. godine. Ruslana danas ima...

Možda vas zanima i ovo