Subota, 27 studenoga, 2021

Poznat identitet dvojice mladića koji su poginuli u stravičnoj nesreći kod Srebrenika

Nemojte propustiti

Zbog ove teške saobraćajne nesreće, u vremenskom periodu od 18,15 do 20,35 sati saobraćaj je bio u potpunosti obustavljen

U saobraćajnoj nesreći koja se dogovdila jučer oko 17,35 sati, na magistralnom putu u mjestu Duboki Potok (Srebrenik), o čemu smo već pisali, učestvovali su S.M., rođen 1972.godine iz Gradačca koji je upravljao teretnim vozilom “MAN” i E.F., rođen 1984. godine nastanjen na području grada Srebrenika koji je upravljao vozilom “Škoda Octavia”.

U navedenoj saobraćajnoj nezgodi smrtno su stradali vozač E.F. i saputnik u njegovom vozilu A.B., rođen 1984. godine nastanjen na području grada Srebrenika, kod kojih je smrt na licu mjesta konstatovao dežurni ljekar SHMP Doma zdravlja Srebrenik.

Kako se saznaje, poginuli su Edin Fazlić i Ade Buljubašić, piše Fokus.ba.

Na društvenim mrežama se opraštaju od stradalih mladića

Uviđaj su izvršili kantonalni tužilac i policijski službenici Policijske uprave Srebrenik.

U vremenskom periodu od 18,15 do 20,35 sati saobraćaj je bio u potpunosti obustavljen na navedenoj dionici puta i isti je preusmjeravan alternativnim pravcima – saopšteno je iz PU MUP-a TK.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Do kraja godine isporuka američkih helikoptera namijenjenih OSBiH

“Nabavka novih letjelica ugovorena je uz veliku potporu Vlade SAD-a po principu ‘pristupa sveukupnim paketom’ (Total Package Approach), koji...

Možda vas zanima i ovo