Nedjelja, 14 kolovoza, 2022

Poznat identitet muškarca iz Bosne i Hercegovine koji je zaklao svoju suprugu u Sloveniji

Nemojte propustiti

SLOVENIJA – Portal “Slovenske novice” navodi da je njen suprug Goran Ilikić, državljanin Bosne i Hercegovine, podigao nož na Marinu u svom stanu, koji su prethodno dijelili.

Poznat je identitet 35-godišnjeg državljanina BiH koji je suprugu ubio u njihovom stanu u Ljubljani. Radi se o Goranu Ilikiću.

On je, kako prenose slovenski mediji, svoju suprugu Marinu Ilikić, rođenu Mamić, zaklao nožem jer su bili u procesu razvoda braka.

Svađa je navodno izbila zbog starateljstva nad njihove dvije maloljetne kćerke.

Ubijena Marina Ilikić, Foto: Facebook

– Već smo ranije imali razne prijave porodičnog nasilja u ovoj porodici te je napadač više puta bio kažnjavan – rekla je portparolka policije Aleksandra Golec, javljaju slovenački mediji.

Portal Slovenske novice objavio je fotografiju nesretne žene te potresan status rođaka Marine.

– Sivilo ponedjeljka ujutro paralizirali su samo graja djece iz vrtića, koji leže nekoliko metara od bloka u Steletovoj ulici, gdje se dan ranije dogodio čin koji policija trenutno vodi kao ubistvo. Žrtva je 34-godišnja Marina Mamić, udata za Ilikića. Neka vas anđeli odvedu u raj – rekli su rođaci pokojne Marine na posljednjem ispraćaju.

Isti portal navodi da je njen suprug Goran Ilikić, državljanin Bosne i Hercegovine, podigao nož na Marinu u svom stanu, koji su prethodno dijelili. Uhapšen je nedaleko od stana. Brigu o djeci preuzeli su rođaci.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Zašto njemački vojnici dolaze u BiH i zbog čega Milorad Dodik u RS-u kreira histeriju

Dolazak njemačkih vojnika, u bh. entitetu Republika Srpska koristi se za sijanje atmosfere straha i spinovanje kako sve to...

Možda vas zanima i ovo