Subota, 15 svibnja, 2021

Poznat identitet muškarca koji je krao patike za vrijeme namaza u džamiji na Grbavici

Nemojte propustiti

Radi se o osobi inicijala J. H. (1981.) koji je nakon lišenja slobode smješten u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo.

Nepoznati muškarac koji je nedavno iz Jordanske džamije na Grbavici ukrao dva para patika identifikovan je i lišen slobode.

“Radeći na rasvjetljavanju krivičnog djela krađe obuće iz Jordanske džamije, na području općine Novo Sarajevo, policijski službenici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona su identifikovali počinioca navedenog krivičnog djela, te istog pronašli i danas u 12.30 sati lišili slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 286. KZ FBIH (Krađa)”, naveo je portparol MUP-a Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić.

Kako je saopćio, radi se o osobi inicijala J. H. (1981.) koji je nakon lišenja slobode smješten u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo.

Podsjetimo, početom ove sedmice na Facebook stranici Džemata Grbavica I, objavljen je snimak nemilog događaja.

“U petak 18. oktobra oko 19 sati uvečer, osoba na videu je ušla u Jordansku džamiju na Grbavici i uzela dva para patika, jedan muški i jedan ženski”, napisali su na stranici Džemata.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Boravak u BiH mu dobro došao: Đoković u polufinalu Rima

Đoković će morati opet na teren već danas od 18.30 sati kada je zakazano polufinale. Srbijanac će imati manje...

Možda vas zanima i ovo