Petak, 14 svibnja, 2021

Sarajevo: Sanela T. jutros ubijena u Nedžarićima

Nemojte propustiti

Jutros je u sarajevskom naselju Nedžarići jedna ženska osoba smrtno je stradala, dok je druga ranjena i nalazi se u bolnici.

Kako saznajemo, zalutali metak je pogodio uposlenicu KJKP Park koja je u tom trenutku započinjala radni dan u krugu rasadnika koji se nalazi pored ceste.

– Žena koja je jutros likvidrana u sarajevskoj ulici Aleja Bosne srebrene je Sanela T., potvrđeno je iz više policijskih i pravosudnih izvora – piše Avaz.

U pucnjavi je od zalutalog metka ranjena Senada M., uposlenica preduzeća “Park”.

Glasnogovornica preduzeća KJKP Park Aldijana Hamza izjavila je za Fenu da može potvrditi da je ranjena žena uposlenica KJKP Park koja se nalazila na parkingu isprede firme, te da se pretpostavlja da je slučajno ranjena zalutalnim metkom. Hamza kaže da u ovom preduzeću nemaju spoznaja o identitetu ubijene osobe te da se ubistvo dogodilo izvan objekata KJKP Park.

Kako je navela Hamza u izjavi za medije, pošto je 15 radnika u tom trenutku počinjalo radni dan na mjestu gdje se pucnjava dogodila.

Istražitelji isprva nisu mogli identificirati ubijenu ženu, jer je kod sebe imala dokumente bez fotografije.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Haški sud: Odbijen prigovor na odluku da zločinac Karadžić služi kaznu u Velikoj Britaniji

Advokat Robinson je podsjetio da su trojica muslimanskih ekstremista 2010. u britanskom zatvoru Wakefield noževima izboli generala Vojske RS...

Možda vas zanima i ovo