Utorak, 22 lipnja, 2021

Poznata bh. kompanija traži radnike, poklanja čak i stanove: Konkurs ostaje otvoren 30 dana, a plate su „po dogovoru“

Nemojte propustiti

Jedan od najvećih poslovnih konglomerata kompanija Boksit Milići traži veći broj visokoobrazovanih stručnih kadrova. Poseban akcenat stavljen je na stručnjanke iz oblasti tehničkih nauka.

Kako stoji u opisu oglasa, poželjno je da radnici imaju iskustvo iz oblasti proizvodnje i razvoja, a za sve nove radnike su obezbjeđeni stanovi.

Međutim, ono što posebno izdvaja ovaj komnkurs za posao, a što je naročito neobično u današnje vrijeme, jeste da radnici imaju mogućnost da postanu vlasnici stanova.

– Kadrovi koji se svojim stručnim radom u naradnih pet do deset godina dokažu, dobili bi stanove besplatno u vlasništvo – poručuju iz ove kompanije i dodaje da veličina stana ovisi o porodičnom statusu, prenosi BiznisInfo.

Oglas je otvoren 30 dana a plate su „po dogovoru“.

Kompanija Boksit iz Milića je jedan od najvećih poslovnih konglomerata u Bosni i Hercegovini, a bavi se raznim djelatnostima, kao što su rudarstvo, saobraćaj, građevinarstvo, mašinstvo i elektroodržavanje, ugostiteljstvo i turizam, komercijalno-proizvodni poslovi, proizvodnja hrane, drvoprerada itd.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Turković i Kurz u Beču: Najavljeno milion vakcina za Zapadni Balkan

- Kancelaru sam rekla da smo zahvalni smo što se ta saradnja nastavlja, jer se i borba protiv pandemije...

Možda vas zanima i ovo