Ponedjeljak, 23 svibnja, 2022

Poznata folk pjevačica postala elitna prostitutka – šok! U krevet hoće samo sa mlađim, po klijentu zaradi 1.000 eura!

Nemojte propustiti

Ovakav vid zarade dopao joj se dok je bila u šemi sa jednim mlađim tipom, koji je imao porodicu, pa se s njom viđao kad otputuje preko.

Poznata folk pjevačica, koja je do korone važila za veoma angažovanu i po klubovima, ali i raznim veseljima, polako, ali sigurno primarni posao zamjenjuje najstarijim zanatom, saznaje srbijanski Kurir.

Ona već neko vrijeme pruža seksualne usluge bogatim i moćnim ljudima, uglavnom po inostranstvu, za šta dobija pozamašne svote. Nezvanično, u pitanju je suma od hiljadu eura po klijentu, a njeno ime i fotografije nalaze se u katalogu jednog makroa koji ima široku poslovnu mrežu na više kontinenata. Pjevačica se na ovaj korak odlučila zbog toga što je navikla da živi na visokoj nozi, a tezgi ima sve manje zbog pandemije virusa korona i samim tim fali joj novca.

Njen prijatelj, koji je inače makro, pomogao joj je u pronalaženju dobrostojećih klijenata. S obzirom na to da ova folkerka kao zmija noge krije da je postala prostitutka, njeno ime i prezime zasad nećemo da otkrivamo javnosti jer ima porodicu, koja u to nije upućena.

Mislim da bi se malo ljudi iznenadilo kad biste otkrili ime te zvijezde, jer je ona poznata kao ekscentrična, imala je brojne skandale i ispade i njoj ništa nije strašno. Jedini uslov koji je imala kad se dogovarala sa makroom bio je da njeni klijenti budu bogati i mladi momci, ne želi da ima odnose sa starijim muškarcima. Ona, inače, voli piletinu i sebe ne vidi pored svoje generacije, a kamoli starijih od sebe – naveo je naš izvor dobro upućen u detalje novog zanimanja poznate pjevačice. Folkerka se s klijentima isključivo viđa na nekoj destinaciji van Srbije, a poželjni su skupocjeni pokloni i noć u hotelu sa najboljom uslugom.

Ovakav vid zarade dopao joj se dok je bila u šemi sa jednim mlađim tipom, koji je imao porodicu, pa se s njom viđao kad otputuje preko. Njemu je imponovalo da bude sa poznatom pjevačicom i nije žalio pare da je ima, a ona je pristala na sve što je bogataš poželio. Viđali su se nekoliko mjeseci, sve dok njegova žena nije posumnjala da on ima aferu, pa je morao da se primiri. Ubrzo nakon toga pjevačica se javila svom drugu makrou i rekla mu da želi saradnju s njim, jer smatra da ne postoje prepreke da počne s radom – kaže naš sagovornik i dodaje da akterka ove priče nema namjeru da okači mikrofon o klin.

Ona će i dalje pjevati, jer i od toga dobro zarađuje. Tražena je kao pjevačica, ali sad nema toliko posla zbog korone, pa joj elitna prostitucija dobro dođe da zaradi onoliko para koliko je navikla da ima da troši na sebe. Moja procjena je da će ona nastaviti da radi oba posla, sasvim sigurno će biti tako – zaključio je izvor.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Pripremite se za velike temperaturne šokove: Narednih dana od 3 do čak 32 stepena

U Bosni će danas biti pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom prijepodne, tokom dana bez padavina i postupno smanjenje...

Možda vas zanima i ovo