Nedjelja, 25 srpnja, 2021

Poznata srbijanska pjevačica otvorila dušu: Nemam ni za hljeb!

Nemojte propustiti

Pjevačica Bebi Dol vratila se prije nedelju dana iz Sjedinjenih Američkih Država u Srbiju. Ona se izjavila da ne želi medijski da se eksponira, ali se požalila da ima finansijskih problema.

– Ma pustite me, nisam ja za fotografisanje. Nemam para za hljeb, a kamoli sada da se slikam. Došla sam sa prijateljima na kafu, jedva živim otkako sam se vratila iz Amerike – rekla je Bebi Dol za “Alo!”.

Nešto kasnije, za ovaj dnevni list bliski prijatelj pjevačice je izjavio da je ona u veoma lošoj situaciji i na ivici egzistencije.

– Otkako se vratila u Srbiju, Bebi bukvalno ne izlazi iz stana jer ne želi da je ljudi gledaju u stanju koje nije reprezentativno. Uvijek je bila mršava, ali sada je zaista njena kilaža u granicama anoreksije. U kafiću gdje ste je sreli je skoro niko nije prepoznao, a zakumflirala se kapom i naočarama za sunce. Ma i boravak u Americi je negativno uticao na nju. Ona nema od čega da živi jer je vrijeme njene muzike prošlo i ne može da zarađuje kao nekada. Ne znam ni kada će se vratiti u Ameriku kod muža – rekao je bliski prijatelj pjevačice.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Koliko treba četveročlanoj porodici? Smještaj u Neumu oko 700, u Makarskoj oko 1.000 KM više

Cijene koje smo izdvojili, valja napomenuti, nisu strogo zacementirane, smještaj, piće i hranu moguće je pronaći i po povoljnijim,...

Možda vas zanima i ovo