Subota, 27 studenoga, 2021

Poznati neurolog: “Schumacher više nikada neće biti isti”

Nemojte propustiti

Arhiv
Arhiv

Neće biti svjestan svojih prethodnih uspjeha i s time će se morati pomiriti on i svi koji ga okružuju, poručio je doktor.

Neurolog Richard Greenwood iz britanske bolnice Homerton iznio je svoja crna predviđanja o oporavku Michaela Schumachera nakon što su liječnici objavili kako slavni vozač formule više nije u kritičnom stanju.

– Ukoliko se zaista probudi ova svjetska legenda više neće biti ista. Posljedica moždane traume mogla bi potpuna promjena osobnosti, kazao je dr. Greenwood, prenosi Jutarnji.

Nakon što je doživio nesreću na skijanju u francuskim Alpama Schumacher je u medicinski izazvanoj komi već gotovo tri tjedna.

– Ako preživi on jednostavno više neće biti Schumacher, bit će prosječan čovjek. Neće biti svjestan svojih prethodnih uspjeha i s time će se morati pomiriti on i svi koji ga okružuju. To je često vrlo zahtjevan proces s kojim se mnogi, nažalost, ne uspijevaju nositi, poručio je liječnik.

(24sata.info)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Palmer najavio teške pregovore: Pred bh. liderima su teške odluke

Američki predstavnik za reformu Izbornog zakona u Bosni i Hercegovini Metju Palmer (Matthew Palmer), koji u subotu (27. novembra)...

Možda vas zanima i ovo