Srijeda, 12 svibnja, 2021

Praktične funkcije Galaxy S10 uređaja koje će vam olakšati život

Nemojte propustiti

Moderna i užurbana svakodnevica postala je nezamisliva bez pametnih telefona. Osim što služe za komunikaciju, većini su postali desna ruka kod praćenja obaveza i rutina, stvaranja sadržaja te pohrane podataka. Galaxy S10 serija ima korisne, ali manje poznate funkcije koje će vam zasigurno olakšati korištenje vašeg uređaja.

Dođite do svojih omiljenih aplikacija uz zaključan ekran
Galaxy S10 uređaji spojili su sigurnost sa udobnošću. Zahvaljujući prečici za aplikacije možete doći do svojih omiljenih aplikacija pomoću praktičnog „skeniranja prstiju i pokreta“ i sa zaključanim ekranom. Da biste ju otvorili, sve što trebate napraviti jeste preći prstom od senzora otiska prsta do ikone aplikacije. Ultrazvučni skener otiska prsta nudi sigurnost sa svojom FIDO Alliance certifikovanom anti-spoofing tehnologijom. Sada, vaš skener otiska prsta nije samo vrhunska sigurnosna mjera, već i platforma za brzo i sigurno pokretanje omiljenih aplikacija.

Otkrijte kako Bixby pojednostavnjuje vaš život
Zamislite jutro u kojem čim uđete u automobil muzika ispunjava prostor i Bixby potpuno sam uključuje glasovnu kontrolu. Zatim, kada dođete na posao, aktivira način vibracije i isključuje Wi-Fi. Kako se vaš dan nastavlja, vaš pametni asistent jednostavno se kreće kroz ostale unaprijed postavljene rutine, pri čemu prati vaše dnevne aktivnosti i mjesto na kojem se nalazite. Učeći iz vaših trenutnih navika, Bixby vam predlaže nove rutine za koje smatra da bi vam mogle koristiti, a tu je i mogućnost ručnih postavki rutina poput blokiranja obavijesti dok igrate igre.

Iskoristite prednosti načina rada jednom rukom
Jeste li ikad u jednoj ruci držali nešto važno i pokušavali koristiti telefon sa drugom? Optimizirani „one-handed mode“ na Galaxy S10 uređajima ima spremno rješenje za ovakve situacije. Uz ovu korisnu funkciju sada istovremeno možete kuhati i provjeriti recept na telefonu. Korisno, zar ne?

Uklanjanje navigacijske trake za još bolje korisničko iskustvo
Još jedna praktična funkcija Galaxy S10 uređaja je Full-screen gestures kojom možete ukloniti navigacijsku traku na dnu ekrana i tako maksimalno iskoristiti svoj AMOLED ekran od ivice do ivice.

Uzmite pametnu pauzu uz koju nećete propustiti važna upozorenja
U užurbanom svijetu sve više korisnika na svojim uređajima koristi funkciju „ne ometaj“, koja isključuje sve pozive i upozorenja. Kako ne biste propustili važne obavijesti, Galaxy S10 uređaji vam omogućuju pametnu pauzu uz koju će se blokiranje poziva i upozorenja samo isključiti. Npr. privremeno isključivanje zvuka omogućit će vam da sami odlučite koliko dugo će vam telefon ostati isključen. Nakon što završite sa sastankom ili se ujutro probudite, uređaj će se automatski vratiti na prethodne načine zvuka.

Pametna i prilagodljiva ušteda energije
Sa načinom rada Adaptive power saving telefon će maksimizirati vijek trajanja baterije tako da će korištene aplikacije održavati, a neiskorištene sprječavati da troše bateriju u pozadini. Ova funckija pametne uštede energije posebno je korisna kod gledanja videozapisa, igranja igrica ili odlaska na iznenadne izlete koji zahtijevaju dugo korištenje telefona.

Inteligentne funkcije za profesionalne fotografije
Galaxy S10 uređaji uz pomoć inteligentnih funckija omogućuju napredne postavke kamere bez potrebe za ručnim odabirom. Uz opciju Shot Suggestion sa lakoćom možete napraviti profesionalnu fotografiju. Idealna je kada želite fotografisati osobu, prirodu i krajolik budući da nudi automatske preporuke za kompoziciju fotografije i preciznije obrađuje pojedine scene.

„Wow“ efekt fotografije uz funckiju Grid Lines
Sve koji obožavaju fotografisati hranu posebno će oduševiti funkcija Grid Lines koja signalizira držite li telefon dovoljno ravno. Također, ova funkcija je idealno rješenje i za vlogere jer pomaže osigurati da videozapisi snimljeni na selfie sticku ili sličnom uređaju budu stabilni. Kombinacijom ove i drugih pametnih funkcija kamere kreirajte fotografije koje će imati onaj savršeni “wow” efekat.

Efekti za savršenu fotografiju
Jeste li znali da umjetna inteligencija (AI) na Galaxy S10 uređajima može uređivati vaše fotografije za vas? Funkcija Stil inteligentno analizira vašu fotografiju i osigurava razlikovanje subjekta od pozadine, a pritom koristi različite živopisne efekte bez potrebe za instaliranjem posebnih aplikacija.

Prenesite svoju poruku emotikonima
Galaxy S10 serija donosi poboljšano iskustvo AR Emojia uz novu funkciju Mini Motion koja koristi naprednu tehnologiju za praćenje pokreta. Ova funkcija vam omogućuje da stavite svoje emocije u pokret i prenesete poruku emotikonima koji slijede vaše kretanje i izražavanje, pri čemu je moguće otkriti čak i najmanje promjene lica.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Povodom dešavanja oko njenog sina Muharema: Nura Bazdulj Hubijar odgovorila Majkama Srebrenice

Iz Udruženja Pokret "Majke enklave Srebrenica i Žepa" i Udruženja žrtava i svjedoka genocida uputili su pismo književniku i...

Možda vas zanima i ovo