Četvrtak, 8 prosinca, 2022

Pravila koja svaka žena mora znati!

Nemojte propustiti

Pročitajte šta je ono što svaka žena mora da primjenjuje kako bi uvijek izgledala lijepo i njegovano…

Ilustracija
Ilustracija

Skidajte šminku pred spavanje – Ovo je nešto što se podrazumijeva, bez obzira na to koliko ste umorni. Redovno uklanjanje šminke već je pola puta do zdrave i njegovane kože.

Hidratizirajte kožu – Ukoliko imate suhu kožu obavezno koristite kremu protiv starenja, jer suha koža zaista brže stari. Niko ne želi da vidi bore na licu dvadesetpetogodišnjakinje.

Uvijek nosite odgovarajući veš -Nažalost često se dešava da nosimo neodgovarajuće grudnjake ili preuske gaćice. Udobnost donjeg veša ne samo da je bitna zbog osjećaja prijatnosti, već i zdravlja.

Pobrinite se za dlačice na licu – Nausnice ili obrve uvijek moraju biti uredne!

Nosite naočare za sunce – ukoliko stalno škiljite em će se vaše oči naprezati, em će se stvoriti bore oko vaših očiju.

Eksperimentišite s bojama – Mijenjajte sjene za oči i izbjegnite jednoličnost. Zato je dobro biti žena, uvijek ste u mogućnosti da se igrate sa šminkom.

Skupa kozmetika nije obavezna – Nije potrebno da trošite mnogo novca na kozmetiku kako biste izgledali dobro. Svi vole Chanell šminku, ali ne može svako i da je priušti. Kupujte proizvode koji odgovaraju vašim finansijskim mogućnostima.

Ipak, nekada se možete častiti – Dobro, jednu kvalitetnu maskaru sigurno možete sebi priuštiti.

Koristite losion za tijelo – Nakon tuširanja uvijek namažite tijelo hidratantnim mlijekom. Kada dođu topli dani koža će vam biti zahvalna.

Pedikir i manikir – Ne moramo da pričamo o važnosti njegovanih noktiju nogu i ruku! Vodite računa da su vam nokti uvijek uredni bilo da su nalakirani ili ne.

(Doznajemo)

Interesantno za vas

Izdvajamo

100 KM za nezaposlene: Vlada FBiH će sutra donijeti odluku o isplati novca za jednokratnu pomoć

Za jednokratnu novčanu pomoć nezaposlenima potrebno je 27 miliona KM. Vlada Federacije BiH će na sutrašnjoj sjednici, kako saznaje Faktor...

Možda vas zanima i ovo