Srijeda, 5 svibnja, 2021

Pred štandom su redovi, a evo gdje je najpoznatija prodavačica mandarina

Nemojte propustiti

Izgleda kako je za Kristinu medijska pažnja umorila pa je odlučila uzeti odmor. Ona se trenutno zabavlja u Beogradu gdje je otputovala u muškom društvu.

Kristina Penava (20) do nedavno radila je na štandu u Bestovju kraj mosta koji ga spaja sa Zagrebom te je njezino radno mjesto mnogim prolaznicima bilo nezaobilazna točka. Tu radar nije potreban, kao ni kamere i policajci.

Kako nam je ova Rabljanka rekla, na štandu je svakodnevno gužva te kupci raznih generacija dolaze kako bi probali mandarine koje su, kako nam tvrdi, prirodne i nisu prskane. Naglasila je kako se često kupci žele fotografirati s njom, što joj laska, pišu 24sata.hr.

No izgleda kako je za Kristinu sve to umorilo pa je odlučila uzeti odmor. Kristina se trenutno zabavlja u Beogradu gdje je otputovala u muškom društvu.

Na društvenoj mreži objavila je nekoliko videa iz beogradskog kluba. Obožavateljima je usput priuštila još jedno iznenađenje. Naime, kosu je isplela u sitne pletenice.

Dok se Kristina odmara i zabavlja ispred njezinog štanda u Bestovju svaki dan je gužva. Kupci pomalo nedoguju što im on ne može prodati mandarine već ju je na štandu zamijenila starija gospođa no nadaju se kako će se Kristina što prije vratiti na staro radno mjesto.

To bi se uskoro moglo ostvariti jer se Rabljanka, ako je suditi po fotografiji koju je objavila na društvenoj mreži, vratila iz Beograda i najavila promjene.

– Uskoro nešto ludo – napisala je uz fotogafiju na kojoj pozira sjedeći na štandu na kojem prodaje svoje delicije.

Kristinin profil na Instagramu već ima preko 50 hiljada fanova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 🔱 KRISTINA 🔱 (@lareina1134)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U RS-u zabrinuti zbog dolaska američke vojne mašinerije u BiH: Dodik je rekao da neće biti NATO vježbi, neka to ispuni

Demokratski narodni savez poziva člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da ispuni svoje predizborno obećanje i povuče svoju saglasnost na...

Možda vas zanima i ovo