Četvrtak, 11 kolovoza, 2022

Predloženo da osuđeni ratni zločinac bude ministar policije Srbije

Nemojte propustiti

Da li je ovo probni balon naprednjaka za povratak Vojislava Šešelja na velika vrata, vidjet ćemo ubrzo

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović misli da je “top ideja” da lider radikala i osuđeni ratni zločinac Vojislav Šešelj bude novi premijer ili ministar unutrašnjih poslova Srbije.

„Nešto razmišljam i čini mi se kao top ideja da Vojislav Šešelj bude predsjednik vlade ili ministar unutrašnjih poslova. Teška su vremena pred nama, a potrebni su odlučni ljudi. Plus bi se gomila plaćenika žestoko nervirala i siktala“, napisao je Đukanović na Twitteru.

Da li je ovo probni balon naprednjaka za povratak Vojislava Šešelja na velika vrata, vidjet ćemo ubrzo, s obzirom na to da u četvrtak počinju konsultacije predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa parlamentarnim strankama oko formiranja Vlade.

Inače, srbijanske vlasti meta su čestih kritika NVO-a i evropskih institucija zbog načina tretiranja osuđenih ratnih zločinaca koji su i dalje uvaženi članovi društva u Srbiji.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Dostavljač otpušten nakon što je poslao privatnu poruku djevojci kojoj je donio hranu: “Ej, kakva je bila hrana jučer”

Regionom se širi screenshot navodne poruke jednog dostavljača iz Srbije mušteriji. "Ej, kakva je bila hrana jučer? Dostavljač", može se...

Možda vas zanima i ovo