Subota, 2 ožujka, 2024

Predsjedavajuća Vijeća ministara razgovarala s nerezidentnom veleposlanicom Izraela za BiH

Preporučeno

Predsjedavajuća Vijeća ministara BiH Borjana Krišto razgovarala je danas u Sarajevu s nerezidentnom veleposlanicom Države Izrael za BiH Galit Peleg o unapređenju bilateralne suradnje dviju zemalja.

Predsjedateljica Krišto je naglasila potrebu intenziviranja bilateralne suradnje, posebice u oblasti gospodarstva. Naglasila je da činjenica što je Izrael zemlja partner Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar 2023. godine predstavlja značajan iskorak u jačanju suradnje dviju zemalja. Dodala je da se taj događaj i pozitivni momentum u odnosima mora iskoristiti kako bi se povezali gospodarstvenici dviju zemalja te osnažila trgovinska razmjena i otvorio prostor za nove investicije i radna mjesta u BiH.

Upravo se čita:  Formiranje posebnih odjela: Premijer Nikšić otkrio lokaciju na kojoj bi trebao biti smješten federalni USKOK

Veleposlanica Peleg je čestitala predsjedateljici Krišto na imenovanju i izrazila uvjerenje da će se bilateralna suradnja značajno unaprijediti u nastupajućem razdoblju.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Članovi Predsjedništva sa Angelinom Eichhorst: Bosna i Hercegovina ima još dosta posla

Članovi Predsjedništva BiH, koji danas borave na Diplomatskom forumu u Antaliji, sastali su se sa izvršnom direktoricom za Evropu...

Još vijesti za vas