Nedjelja, 24 siječnja, 2021

Predsjedavajući Tegeltija uputio čestitku novom predsjedniku Vlade Crne Gore

Nemojte propustiti

Stiglo upozorenje: “Dijaspora je jedan veliki kapital i bogatstvo kojeg se Bosna i Hercegovina ne smije tako lako odreći”

"Dijaspora je jedan veliki kapital i bogatstvo kojeg se Bosna i Hercegovina ne smije tako lako odreći", kazao je...

Sjećate li se “kioska od 253.000 KM”? Evo koliko ustvari košta: Muzur objavio nalaz vještaka, vrijednost čak 10 puta manja!

Predsjednik turističke zajednice KS Nermin Muzur podsjetio je na ovaj slučaj i objavio nalaz vještaka građevinske struke kao dokaz...

Ostvaruju se najcrnji snovi Dragana Čovića: Domovinski pokret Miroslava Škore osnovao stranku u BiH, žele biti prva opcija Hrvatima, čeka se Diana Zelenika

Sjedište novoosnovane stranke je u Livnu, a time su, kaže Slavko Andačić, željeli poslati znakovitu poruku, jer je taj...

Meteorolog Face TV-a Nedim Sladić objavio novu prognozu vremena koja se mnogima neće dopasti: Zima se ponovo vraća

Meteorolog Face TV Nedim Sladić navodi da večeras dolazi do produbljivanja visinske doline nad Đenovskim zaljevom s kojim će...

Predsjedavajući Savjeta ministara BiH Zoran Tegeltija uputio je čestitku Zdravku Krivokapiću povodom izbora za novog predsjednika Vlade Crne Gore.

„U ime Savjeta ministara BiH i svoje lično ime upućujem Vam iskrene čestitke povodom izbora za predsjednika Vlade Crne Gore.

Uvjeren sam da ćete zajedno sa ministrima u novoizabranoj Vladi predano raditi na ekonomskom osnaživanju i prosperitetu vaše zemlje i svih njenih građana te da će dobri odnosi između Bosne i Hercegovine i Crne Gore, uz Vašu podršku, i dalje jačati i produbljivati se na dobrobit naših naroda.

Sa željom da naše prijateljske odnose i uspješnu saradnju unapređujemo kroz zajedničku saradnju i realizaciju projekata od značaja za bolji život naših građana, srdačno Vas pozdravljam“, navodi se u čestitki predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dodik ponovo o članici CIK-a i njenom prezimenu: “Bila je udata za Bošnjaka, zadržala prezime…”

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik danas je na pitanje novinara da li se kaje zbog riječi koje je izgovorio na...

Možda vas zanima i ovo