Ponedjeljak, 12 travnja, 2021

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović: U Bosni i Hercegovini su najuspješniji, niti je ko bolestan i u bolnicama, niti se vakcinišu

Nemojte propustiti

“I sve su vlade jednako uspješne i neuspješne. U cijeloj Evropi, u cijelom svijetu. Naravno najuspješniji su u Bosni i Hercegovini…”

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović bio je u posjeti Istri gdje je komentarisao i borbu s virusom korona, a posebno se osvrnuo na situaciju u BiH.

Prvenstveno je prokomentarisao da se hrvatska vlada trudi kao i sve ostale sa epidemijom virusa korona te je onda naglasio da je BiH po tom pitanju zaista posebna.

“I sve su vlade jednako uspješne i neuspješne. U cijeloj Evropi, u cijelom svijetu. Naravno najuspješniji su u Bosni i Hercegovini, tamo niti je iko bolestan, niti iko umire, niti je iko u bolnicama, niti iko priča o tome, niti se iko vakciniše. To je to”, kazao je Milanović, piše Dnevnik.hr.

Evidentno je da je ovom izjavom o našoj državi bio ironičan s obzirom na to da je poznato da BiH znatno kasni za zemljama regije, Evrope i svijeta kada je riječ o vakcinaciji.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vlasnici sarajevskog fast fooda “Otrov” preminuli od koronavirusa

Studenti su ovaj fast food zvali "Otrov", a znali bi kazati da iako jedu kod "Otrova", tu se niko...

Možda vas zanima i ovo