Utorak, 18 svibnja, 2021

Prekid veze s bh. biznismenom nije puno utjecao na nju: Atraktivna Katarina Grujić donosi odličnu energiju u Sarajevo

Nemojte propustiti

Raskid nije previše utjecao na seksepilnu pjevačicu koja nastavlja sa svojim muzičkim radom i koncertima.

Uvijek atraktivna Katarina Grujić posljednjih dana je u žiži interesovanja medija u BiH i regionu. Razlog nije njena karijera, nastupi i muzika već prekid veze koju je imala sa biznismenom iz BiH, Semirom Juzunovićem.

Raskid nije previše utjecao na seksepilnu pjevačicu koja nastavlja sa svojim muzičkim radom i koncertima. Prvi sljedeći održat će ovog petka, 4. oktobra u Sarajevu, u jednom od najpopularnijih klubova u gradu, My Faceu.

Sarajlije i svi gosti kluba mogu očekivati cjelonoćnu vrhunsku zabavu i nezaboravno veče uz izuzetno slušane Katarinine pjesme „Paranoičan“, „Ti i ja“, „Nisam kao druge“, „Komotno“, „Jača doza mene“, „Jedno đubre obično“, „Lutka“…

Ludi ples i atmosfera, uživanje i druženje sa najboljom ekipom u gradu očekuje sve posjetioce od 22 sata uz Grujić, čiji svaki nastup je priča za sebe, i donosi energiju kakva se rijetko osjeti. Bolji razlog nije potreban da vikend počnete odličnim muzičkim provodom u klubu My Face.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sjećate li se vatrene Ruslane? Upravo je proslavila 47. rođendan, evo kako danas izgleda

Skoro svi se sjećamo predstavnice Ukrajine, vatrene Ruslane, koja je pobijedila na Evroviziji u Istanbulu 2004. godine. Ruslana danas ima...

Možda vas zanima i ovo