Nedjelja, 28 studenoga, 2021

Preko 50 autobusa u kilometarskoj koloni na ulazu u Banju Luku

Nemojte propustiti

Nevjerovatna gužva na ulazu u Banjaluku. Policija usmjerava saobraćaj. Kolona duga nekoliko kilometara, u kojoj je više od 50 autobusa.

Više od 10.000 građana nalazi se u parku “Mladen Stojanović” na protestu opozicije. Građani i dalje pristižu. Također, na Trgu Krajine na mitingu podrške aktuelnoj vlasti nalazi se više hiljade građana. Prisutne su jake policijske snage.

U Banjoj Luci prisutan je veliki broj novinarskih i televizijskih ekipa iz BiH, regiona, ali i veći broj ekipa svjetskih novinskih agencija. Od osam sati obustavljen je saobraćaj u Ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića i širem centru Banjaluke. Pojačane su mjere obezbjeđenja, mogu se primijetiti izuzetno velike policijske snage, oko 2.000 policajaca.

Srpski član Predsjedništva BiH i član PDP-a Mladen Ivanić je kazao da će okupljanje proći mirno i dostojanstveno, te da neće doći ni do kakvihnemira.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik je nakon što je izašao iz Palate Predsjednika i obratio se okupljenima: „Svima želim uspješnu i stabilnu Republiku Srpsku, da vlada stabilnost i mir, da se uvažavamo i da političke razlike rješavamo u institucijama gdje im je i mjesto“.

16fd9f1f226c700b49acbdbed0b6fd7f

Velike gužve na ulazu u Banja Luku, Foto: BN

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dodik o mogućim sankcijama: Pa šta, ja ih već živim, nisam bio tamo 10 godina

Za Ameriku je rekao da se “ponaša kao kauboj koji razvaljuje Dejtonski sporazum onako kako njoj odgovara” Milorad Dodik, član...

Možda vas zanima i ovo