Utorak, 18 svibnja, 2021

Preko noći postala zvijezda: Kristina ljubiteljima mandarina spremila iznenađenje

Nemojte propustiti

Skoro preko noći Kristina je postala zvijezda, i na Instagramu joj je broj pratitelja u par dana porastao za više od 40 hiljada.

Prodavačica mandarina Kristina Penava zadnjih nekoliko dana uživa veliku popularnost, pa se na neko vrijeme povukla u Beograd, a njezini kupci nisu skrivali koliko su razočarani što 20-godišnje Kristine nema na štandu na kojem je prodavala mandarine.

Kristina je na štandu dala otkaz i nekoliko dana uživala u noćnom životu Beograda, a sada je za svim vjernim obožavateljima najavila kako se vraća u Zagreb. Obavijestila je obožavatelje kako će se s njima družiti ovog vikenda ispred trgovačkog centra na Jankomiru.

Poručila je svojim dragim ‘mandarinoljupcima’ kako je u suradnji s trgovačkim centrom i jednom firmom koja se bavi distribucijom neretvanskih mandarina organizirala event koji počinje u subotu 11. oktobra u 9 sati.

– Pozivam vas da u dođete po vašu sedmičnu dozu vitamina C i na zajedničko druženje i slikanje. Očekujem vas u što većem broju – napisala je Kristina.

Foto: Instagram

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sjećate li se vatrene Ruslane? Upravo je proslavila 47. rođendan, evo kako danas izgleda

Skoro svi se sjećamo predstavnice Ukrajine, vatrene Ruslane, koja je pobijedila na Evroviziji u Istanbulu 2004. godine. Ruslana danas ima...

Možda vas zanima i ovo