Ponedjeljak, 18 listopada, 2021

Prelijepa radnica Hitne pomoći na derbiju opčinila navijače

Nemojte propustiti

Iako je na snimku svega nekoliko sekundi, svi navijači koji su pogledali snimak upravo su nju apostrofirali kao glavnu atrakciju snimka i oduševljavaju se njenim fizičkim izgledom

Radnici Hitne pomoći na “vječitim” derbijima imaju često pune ruke posla, godinama unazad imamo veliki broj povrijeđenih navijača Crvene zvezde i Partizana, što od tuča, što od pirotehnike, pa je potrebno ukazati im pomoć na licu mjesta.

Ekipa Hitne pomoći bila je i na 165. “vječitom” derbiju, gdje je na stadionu bilo nešto mirnije nego na ulicama pred sam početak derbija, pošto je bilo nekoliko velikih tuča navijača.

Kamera Crvene zvezde, koja je pravila reportažu o onome što se ne vidi na TV-u i onome što se dešava iza kulisa, zabilježila je i dio ekipe Hitne pomoći, gdje je snimatelju za oko zapala jedna atraktivna plavuša, koja je plijenila ljepotom.

Iako je na snimku svega nekoliko sekundi, svi navijači koji su pogledali snimak upravo su nju apostrofirali kao glavnu atrakciju snimka i oduševljavaju se njenim fizičkim izgledom, prenosi Telegraf.

Pošto je sama utakmica protekla u relativnom miru na tribinama, i ona sama je mogla na trenutak da se opusti i da uživa u fudbalu.

Nema sumnje da bi mnogi navijači voljeli da im upravo ona ukaže pomoć, ukoliko bi im bila potrebna.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz Ambasade SAD o izjavama Dodika o organiziranju vojske RS

- Svi građani BiH treba da budu ponosni na OSBiH. Fokusiranje na podjele iz prošlosti neće poboljšati uslove života...

Možda vas zanima i ovo