Nedjelja, 18 travnja, 2021

Preminula od koronavirusa: Šestero djece ostalo bez majke, najmlađe ima samo pet mjeseci

Nemojte propustiti

Stočani se na društvenim mrežama opraštaju od sugrađanke, a emotivan status na Facebooku napisao je novinar Nermin Bise.

Velika tragedija zadesila je porodicu Obradović iz Stoca.

Ova 36-godišnja Stočanka bila je plemenita i dobra duša ovog hercegovačkog grada i humanitarka koja je uvijek pomagala drugima.

tekst se nastavlja ispod sponzorisanog sadržaja

Nažalost iza Behare je ostalo šestoro maloljetne djece od kojih najmlađe ima samo pet mjeseci, a najstarije 13 godina. Stočani se na društvenim mrežama opraštaju od sugrađanke, a emotivan status na Facebooku napisao je novinar Nermin Bise.

Šestero djece danas je ostalo bez majke. Od njih najmlađe ima pet mjeseci, a najstarije 13 godina. Plemenita i dobra duša naše čaršije, naša Behara preselila je na drugi svijet u svojoj 36.godini. Nemam dovoljno riječi kojima bih opisao tugu jer me spoznaja da je više nema jako pogodila. Behara je bila uvijek raspoložena da pritekne u pomoć svima. Da joj Allah Dž.Š. širom otvori vrata džennetskog prostranstva, a njenoj djeci, mužu, roditeljima, braći i sestrama podari snage i sabura u teškim trenucima iskušenja i gubitka voljene osobe, napisao je Nermin Bise.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vremenska prognoza za naredne dane: Evo kakvo nas vrijeme očekuje

Federalni hidrometeorološki institut objavio je prognozu za narednu sedmicu. U ponedjeljak 19.04.2021., pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana ponegdje sa slabom...

Možda vas zanima i ovo