Petak, 23 travnja, 2021

Preminuo Emdžad Galijašević, bivši gradonačelnik Bihaća

Nemojte propustiti

U trci za gradonačelnika Bihaća pobijedio je 2012. godine kao kandidat SDA. Grad Bihać vodio je manje od četiri godine, budući da je bio uhapšen mjesec dana pred nove izbore

Bivši gradonačelnik Bihaća Emdžad Galijašević preminuo je danas. Kako saznajemo Galijašević je bio hospitliziran bihaćkoj bolnici već nekolike sedmice zbog problema s jetrom.

Emdžad Galijašević rođen je 14.03.1969. godine u Kulen Vakufu. Osnovnu školu završio je u Kulen Vakufu, a Gimnaziju u Bihaću. Na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, diplomirao je 1999. godine.

Postdiplomski studij upisao je 2005. godine na Veterinarskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je magistrirao 2008. godine, a na istom fakultetu prijavio je i doktorsku disertaciju.

U trci za gradonačelnika Bihaća pobijedio je 2012. godine kao kandidat SDA. Grad Bihać vodio je manje od četiri godine, budući da je bio uhapšen mjesec dana pred nove izbore za gradonačelnika.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Zlatko Miletić šokirao izjavom: Janez Janša je kriminalac, ukrao je naš nov helikopter

"Taj čovjek kako se ponaša, on je kriminalac, povratnik u vršenju kaznenih djela. Kriminalac je od 1992. godine. Ukrao...

Možda vas zanima i ovo