Ponedjeljak, 12 travnja, 2021

Preminuo mladi ljekar od korone, oglasili se iz Kliničkog centra: Sredinom februara uvrđeno da je pozitivan, nakon čega je prebačen u bolnicu

Nemojte propustiti

SRBIJA – Sredinom februara utvrđeno je da je pozitivan na korona virus, nakon čega je prebačen u covid bolnicu u Batajnici, gdje je i preminuo, dodali su u toj zdravstvenoj ustanovi.

Specijalizant interne medicine iz Kliničkog centra u Nišu Boban Rajković (32) preminuo je od posljedica koronavirusa.

U saopštenju objavljenom na sajtu UKC Niš piše da je Boban Rajković prije dvije godine primljen na Kliniku za gastroenterologiju i hepatologiju kao jedan od najboljih diplomaca Madicinskog fakulteta u Nišu.

– U aprilu i maju prošle godine je bio uključen u lečenje kovid pacijenata nakon čega je nastavio rad na matičnoj klinici i nije imao dalji kontakt sa kovid pozitivnim pacijentima. Nažalost krajem decembra prošle godine Rajkoviću je dijagnostifikovana akutna i veoma teška bolest jetre zbog čega je početkom januara ove godine upućen na dalje lečenje i dijagnostiku u Univerzitetski klinički centar Srbije, dodaje se u saopštenju.

Sredinom februara utvrđeno je da je pozitivan na korona virus, nakon čega je prebačen u covid bolnicu u Batajnici, gdje je i preminuo, dodali su u toj zdravstvenoj ustanovi.

– Izgubili smo vrednog i perspektivnog mladog doktora i saučestvujemo u bolu njegove porodice, istaknuto je u saopštenju UKC Niš.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Prstići mog sina su u ranama” Oglasila se majka dječaka kome nisu htjeli dati čokoladicu kad mu je pozlilo zbog dijabetesa

SRBIJA – Htjela sam samo da podignem svijest, da ljudi čuju, prstići mog sina su u ranama, sva djeca...

Možda vas zanima i ovo