Subota, 12 lipnja, 2021

Prepoznajete li ovog muškarca? Ukrao novčanik, pa na bankomatu podigao 4.000 KM

Nemojte propustiti

Ako poznajete muškarca sa fotografije ili imate bilo kakve informacije o njemu, možete obavijestiti najbližu policijsku stanicu

Banjalučka policija pozvala je građane da im pomogu u identifikaciji muškarca s fotografija. On je osumnjičen da je 15. marta ukrao novčanik s bankovnom karticom s koje je podigao 4.000 maraka.

– Pozivamo građane da pružanjem korisnih informacija ili otkrivanjem identiteta lica s fotografije pomognu u rasvjetljavanju krivičnog djela, ali također apeliramo na građane da ne zloupotrebljavaju ove brojeve pružanjem netačnih i neprovjerenih informacije – objavila je PU Banja Luka.

Ako poznajete muškarca sa fotografije ili imate bilo kakve informacije o njemu, možete obavijestiti najbližu policijsku stanicu ili pozivom na brojeve telefona 122 ili 051/337-201.

Foto: PU Banjaluka

Za sada nepoznati mušarac je osumnjičen da je ukrao novčanik, a poslije pomoću bankovne kartice s bankomata u ulici Kralja Petra I Karađorđevića podigao novac u iznosu od 4 hiljade maraka.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Saudijska Arabija ni ove godine neće primati strane hadžije

60.000 ljudi iz te zemlje bit će primljeno na hodočašće, dok niko iz inostranstva neće biti primljen. Saudijska Arabija objavila...

Možda vas zanima i ovo