Utorak, 18 svibnja, 2021

Prepoznatljiv detalj nedostaje! Da li bi Kristinu Mandarinu prepoznali na ovoj fotki?

Nemojte propustiti

Kristina Penava, poznatija kao Kristina Mandarina, ovih dana ne prestaje privlačiti pažnju.

Ova 20-godišnja prodavačica iz Zagreba napravila je pravi haos u medijima i na društvenim mrežama. Posljednjih dana obišle su je brojne redakcije hrvatskih medija, a svi tvrde da je Kristina nevjerovatno ljubazna i simpatična.

“Ona ima pune ruke posla”, navodi se u jednom od tekstova koji su napisani o Kristini. Osim što prodaje mandarine, mnogi se žele i fotografisati s njom te izlaze iz automobila ulazeći u gužvu kako bi došli do nje.

Foto: Screenshot

Preko noći je postala prava zvijezda i to ne zbog mandarina već zbog bujnog poprsja s kojim se 20-godišnjakinja ponosno hvali.

Svoje atribute Kristina nerijetko ističe u prvi plan i na društvenim mrežama na kojima je puno otvorenija nego uživo. Njezin Instagram gotovo je preko noći porastao za više od 40 hiljada pratitelja zahvaljujući atraktivnim fotografijama koje oduševljavaju horde njezinih novopečenih obožavatelja.

Među njima krije se i ona iz 2017. godine na kojoj Kristina pozira u pripijenoj crvenoj haljini s ružom u ruci. No, jedan detalj mnogima upada u oči. Katarinine grudi prije dvije godine nisu bile ni približne ovima kojima sada ‘kupuje lajkove’.

Šta se dogodilo u međuvremenu prosudite sami, no mi smo sigurni da bi ju mnogi na ovoj fotografiji zbog ‘detalja’ koji nedostaje teško prepoznali.

Objava iz 2017. godine, Foto: Instagram

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sjećate li se vatrene Ruslane? Upravo je proslavila 47. rođendan, evo kako danas izgleda

Skoro svi se sjećamo predstavnice Ukrajine, vatrene Ruslane, koja je pobijedila na Evroviziji u Istanbulu 2004. godine. Ruslana danas ima...

Možda vas zanima i ovo