Subota, 21 svibnja, 2022

Presječen lanac prostitucije: Glavni makro državljanin Srbije, djevojke mu donosile po 10.000 eura mjesečno

Nemojte propustiti

Italijansku policiju posebno je šokiralo to što su oni organizovali sastanke sa mušterijama čak i u vrijeme totalnog lokdauna

Italijanski karabinjeri razbili su lanac organizovane prostitucije u oblasti Bolonje i uhapsili pet osoba zbog sumnje da su primoravali djevojke na prostituciju.

Glavni makro, kako navodi italijanska policija, prenosi je državljanin Srbije (44), koji je u “seks biznis” uveo i svoje sinove, ali i snahu!

Kako navodi portal kurir.rs u organizaciju prostitucije bio je uključen i jedan Italijan (70), a ova petočlana kriminalna grupa, koja je zarađivala i do 100.000 eura mjesečno eksploatacijom više devojaka, državaljanki Rumunije i Kube, funkcionisala je kao prava firma, i to od aprila 2020. godine, pa sve do nedavnog hapšenja.

Italijansku policiju posebno je šokiralo to što su oni organizovali sastanke sa mušterijama čak i u vrijeme totalnog lokdauna zbog virusa korona.

– Tokom karantina djevojke su pružale seksualne usluge za novac u kući u provinciji Bolonja i Ferara, a ljeti su se selili na primorje, pa su sastanke sa klijentima zakazivali i po hotelima. Djevojke su nudili preko prepruke, ali i preko interneta – objašnjava izvor italijanskih medija.

Grupa makroa seksualno je eksploatisala pet djevojaka, dok su s vremena na vrijeme, po potrebi, angažovali još dvije. Italijanski mediji pišu da je “svaka djevojka donosila oko 10.000 eura mjesečno” i dodaju da je vođa bande, Srbin (44) zadržan u klasičnom pritvoru, dok je ostalima određen kućni pritvor.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Oštra reakcija: Teritorijalna reorganizacija Bosne i Hercegovine neće proći ma koliko buke i uvreda se plasiralo iz dana u dan

DF ističe da će ustrajat samo na rješenjima koja promovišu jednaku vrijednost glasa i otklanjanje svih oblika diskriminacije naših...

Možda vas zanima i ovo