Ponedjeljak, 17 svibnja, 2021

Pretresi kuća, stanova, vozila zbog ubistva Drage Đurića, vlasnika “Džungle”

Nemojte propustiti

Policija u Doboju intenzivno traga za osobom koja je sinoć ubila Dragu Đurića, vlasnika Sportsko-rekreativnog centra “Džungla“ u Doboju.

s_7521654141040Đurić je ubijen oko 19 sati, u kancelariji poslovno-stambenog kompleksa “Džungla bazeni“, a preminuo je prilikom transporta do dobojske bolnice.

Utvrđeno je da je u njega ispaljeno više metaka iz vatrenog oružja, te da se nakon ranjavanja, povrijeđeni Đurić najvjerovatnije pokušao udaljiti, prilikom čega je pao kroz prozor udarivši u betonsku podlogu ispred navedenog objekta.

Policijski službenici intenzivno tragaju za počiniocem navedenog krivičnog djela ubistva.

Dosad je saslušan i ispitan veći broj osoba, a više njih je lišeno slobode i nad njima je u toku kriminalistička obrada, saopćeno je iz CJB Doboj.

U toku su i pretresi kuća, stanova i putničkih vozila, vlasništvo osoba koje se mogu dovesti u vezu s ovim krivičnim djelom.

Na osnovu naredbe dežurnog tužioca danas će biti izvršena obdukcija tijela preminulog, radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti.

(Fena)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dijaspora zavrnula pipu: U Bosnu i Hercegovini lani stiglo skoro pola milijarde maraka manje

Ekonomista Admir Čavalić je kazao da su ovakvi rezultati sasvim očekivani te da su stručnjaci prošle godine najavili upravo...

Možda vas zanima i ovo