Subota, 18 rujna, 2021

Prevario policiju lažnim kolima od snijega, oni mu ostavili genijalnu poruku

Nemojte propustiti

Simon Laprise imao je plan, snijeg i nekoliko slobodnih sati. Rezultat je prelijepa slika policajca, koji skeptično zuri u parkiran automobil u zoni čišćenja snijega, sa sveskom za kazne u ruci, prenosi sajt fox32chicago.com.

Policajac nije znao da je sve šala.

Tridesettrogodišnji umjetnik iz Montreala se nadao da će se našaliti sa ekipama koje čiste snijeg u svom komšiluku uz pomoć lažnih, snježnih kola koja je napravio nakon snježne oluje. Model mu je bio Delorean DMC-12 iz filma “Povratak u budućnost”.

Laprise je dodao “šlag na tortu” time što je stavio prave brisače koje je našao na ulici, koje je namjestio da izgledaju kao jedini dio automobila koji se vidi ispod snijega.

Policija je došla da istraži jer je automobil bio parkiran u zoni čišćenja snijega, a tek poslije su otkrili da je automobil u potpunosti napravljen od snijega.

Policajci su na kraju napisali “kaznu” Laprisu, na kojoj je pisalo “Uljepšao si nam noć, hahaha :)”.

Međutim, svemu dobrom dođe kraj, tako da su i čistači snijega sledećeg jutra uništili Lapriseovu kreaciju, prenosi sajt fox32chicago.com.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Upozorenje na opasno vrijeme, šteta i ljudske žrtve su moguće: U ovim dijelovima Bosne i Hercegovine na snazi je žuti meteoalarm

U regijama Mostara, Foče, Trebinja i Livna upaljen je žuti meteoalarm zbog grmljavine i grmljavinskih procesa a vrijeme se...

Možda vas zanima i ovo