Nedjelja, 9 svibnja, 2021

Prevrnulo se vozilo hitne pomoći, stradao pacijent

Nemojte propustiti

Ekipa Hitne pomoći kotorske bolnice prevozila je pacijenta Vučinića u bolnicu u Risnu, ali je on nakon udesa, preminuo na licu mjesta

Ilustracija
Ilustracija

Ratko Vučinić (31) iz Podgorice poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kada se na magistralnom putu u naselju Ljuta u Kotoru prevrnulo vozilo hitne pomoći.
Vozač hitne pomoći kotorske Opšte bolnice je zbog za sada neutvrđenih razloga zakačio vozilom zemljani nasip pored puta, nakon čega se vozilo odbilo, prevrnulo na bok i udarilo u bankinu.

Ekipa Hitne pomoći kotorske bolnice prevozila je pacijenta Vučinića u bolnicu u Risnu, ali je on nakon udesa, preminuo na licu mjesta.

Teške povrede opasne po život zadobila je medicinska sestra Gordana Prole iz Kotora (48), koja je je u stanju kome smještena u risansku bolnicu, a lakše je povrijeđen vozač hitne pomoći Rajko Kašćelan iz Kotora (26), prenosi Srna.

Naložena je obdukcija tijela nastradalog i neophodna vještačenja, a ispituju se okolnosti usljed kojih je došlo do nesreće.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Tuga u Bosni i Hercegovini: Preminula 24-godišnja studentica

"Pravni fakultet Univerziteta u Travniku je ostao bez drage i vrijedne studentice Farah Fazlagić-Gezgel", saopćili iz obrazovne ustanove te...

Možda vas zanima i ovo