Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Prijatelj Mirnese Bešlić, koja je ukrala milion eura u Njemačkoj, objavio zajednički video: Pustili pjesmu “Udri Mujo”

Preporučeno

Velika bura pokrenula se u javnosti kako u Njemačkoj tako i u BiH za Mirnesom zbog krađe više od milion eura iz kompanije u kojoj je radila.

Prijatelj Mirnese Bešlić, koja je osumnjičena za krađu milion eura u Njemačkoj, Mujo iz Sarajeva objavio je novi videosnimak na TikToku u kojem je prikazano kako se njih dvoje voze pjevajući pjesmu od Lepe Brene “Udri Mujo”.

Upravo se čita:  Sve više građana odlazi u kladionice: Ne vide izlaz u radu nego u kockanju

Ovaj videosnimak je objavljen prije sat, ali nije poznato kada je snimljen.

Naglašavamo da je video objavio izvjesni Mujo koji se predstavlja kao Mirnesin prijatelj, ali podataka o tome kada je nastao video nema.

Velika bura pokrenula se u javnosti kako u Njemačkoj tako i u BiH za Mirnesom zbog krađe više od milion eura iz kompanije u kojoj je radila.

Upravo se čita:  Potrebno je ispuniti uslove: Kada radnik može dobiti otpremninu i kako se određuje iznos?

Za njom je u toku potraga, a policija joj sedmicama ne može ući u trag. U Štutgartu je poznata i pod nadimkom Miki, a prije zaposlenja u ovoj kompaniji radila je kao konobarica.

Kako je ranije saopćeno iz njemačke policije, Mirnesa je 14. oktobra ukrala novac kojem je imala pristup kao zaposlena u kompaniji za transport novca. Krađa je uočena isti dan, a policija je odmah započela istragu.

Upravo se čita:  "Možda neki misle da mogu da me zastraše, ali to nije moguće" Istraživačka novinarka iz Bijeljine prva u RS-u osumnjičena za klevetu

Policija je na zvaničnoj internet-stranici objavila kako za njeno pronalaženje nudi nagradu u iznosu od 37.500 eura.

Moglo bi vas zanimati

Izdvajamo

Izdvajamo

Dobre vijesti za bh. dijasporu koja živi u ovoj europskoj državi: Usvojen važan sporazum o vozačkim dozvolama između Bosne i Hercegovine i Italije

Danas je, nakon 12 godina neuspješnih pokušaja usaglašavanja, Vijeće ministara Bosne i Hercegovine, na prijedlog ministra komunikacija i prometa...

Još vijesti za vas