Subota, 15 svibnja, 2021

Prijatelji Amara Kozlića: Da li ćemo ikada znati istinu, gdje si ti? Na nebu ili na zemlji?

Nemojte propustiti

Budući da je prošlo dosta vremena od nestanka Kozlića, njegovi prijatelji odlučili su napraviti i Facebook stranicu kako bi i na taj način došli do nekih saznanja.

Prošle su više od dvije godine od tragedije koja se dogodila u Lašvi kod Zenice, kada je mladić Amar Kozlić, upravljajući očevim “Audijem”, doživio saobraćajnu nesreću u kojoj su stradali njegovi prijatelji Huso Delić i Almen Begović.

Podsjetimo mladići su se nakon provoda iz Viteza vraćali kući za Zenicu, kada je “Audi” završio u rijeci Lašvi. Tijela njegovih prijatelja su pronađena u automobilu, dok tijelo Amara, za kojeg se pretpostavlja da je, također, završilo u rijeci, nikada nije pronađeno.

Iako će se u februaru navršiti tri godine, porodica još nikada nije izgubila nadu da će njihov sin biti pronađen. Svakog dana očekuju poziv, vijest, informaciju. I policija, također, još traži tijelo Kozlića i apelira na građane da, ako imaju bilo kakve informacije o njemu, o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu.

Budući da je prošlo dosta vremena od nestanka Kozlića, njegovi prijatelji odlučili su napraviti i Facebook stranicu kako bi i na taj način došli do nekih saznanja.

“Da li ćemo ikada znati istinu, gdje si ti? Na nebu ili na zemlji?”, samo su neki od natpisa na grupi “Da li je živ ili mrtav – saznajemo?”.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Vojne trupe s različitih strana krstare BiH, Dodiku će trebati više od 30.000 vojnika ‘partije’ kako bi blokirao Amerikance da ne dođu do Manjače...

Iako je Manjača od Trebinja udaljena oko 400 kilometara, trupe NATO-a krstare cijelom zemljom, pa su jutros i na...

Možda vas zanima i ovo