Subota, 15 svibnja, 2021

Prijatelji i poznanici u šoku nakon skoka mladića sa zgrade: Ne možemo vjerovati da našeg Čaketa više nema

Nemojte propustiti

U subotu oko 17 sati u naselju Slatina u Tuzli, 28-godišnji muškarac rodom iz Vlasenice, nastanjen u Gradu soli, izvršio je samoubistvo. Na lice mjesta su izašli pripadnici policijske uprave, kako bi obavili uviđaj.

NihadCMladić je skočio u smrt iz haustora u ulici Mirze Hadžimehmedovića 32, u tuzlanskom naselju Slatina, a potvrdile su se informacije iz policije stradali nije stanovnik ovog naselja. U prvi mah je to bilo teže utvrditi, jer kod njega nisu pronađeni nikakvi dokumenti.

“Svi smo u šoku, ne možemo da vjerujemo da je na ovakav način sebi oduzeo život, da našeg Čaketa više nema” u nevjerici i kroz plač govore Nihadovi mnogobrojni prijatelji i poznanici.

Kako nezvanično doznajemo, riječ je o Nihadu Čakišiću iz Tuzle, rođenom 1984. godine. Ostavio je i oproštajno pismo u kojem je objasnio zašto se odlučio da na ovakav način završi svoj mladi život.

slatina-samoubistvo9-600x366

Izvor: Tuzlanski.ba

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Vojne trupe s različitih strana krstare BiH, Dodiku će trebati više od 30.000 vojnika ‘partije’ kako bi blokirao Amerikance da ne dođu do Manjače...

Iako je Manjača od Trebinja udaljena oko 400 kilometara, trupe NATO-a krstare cijelom zemljom, pa su jutros i na...

Možda vas zanima i ovo